Viihde

Lauri Tähkän tunteikas esiintyminen sytyttää katsojat kerta toisensa jälkeen – synkkä kääntöpuoli paljastuu kun mies palaa keikoilta kotiin

Lauri Tähkä

Toni Tervo

Viime perjantain Vain Elämää -jaksossa nähtiin jälleen Lauri Tähkää parhaimmillaan.

Muusikon tulkinta Antti Tuiskun Blaa Blaa -kappaleesta keräsi ylistystä katsojilta sen tunteikkaasta tulkintatavasta ja kipusi Spotifyn kärkeen. Tunteet pinnassa olevasta esiintymisestä onkin tullut tietyllä tavalla Tähkän tavaramerkki.

Eikä kyseessä ole vain esitys.

– Mä elän tässä musassa tunteella koko rundin ajan. Eli mun tapauksessa vielä tästä helmikuuhun. Sitten kun palaan keikoilta lopulta kotiin, sisään tulee tyhjyys ja monesti kotona saattaa tulla itkukin. Se on vittumainen tasapaino, Tähkä pohtii.

– Sitten on aika rentotutua ja huoltaa kehoa. Käydä metsässä rauhoittumassa ja jumpata. Kiertueen jälkeen sekä keho että mieli kaipaavat huoltoa. Monella tapaa tätä elämää voi verrata huippu-urheiluun.

Tähkän kanssa puhuessa käy nopeasti selväksi kuinka paljon hän nimenomaan rakastaa esiintymistä.

– Se musan voima, kun bändi soittaa hyvin ja kaikki osuu kohdilleen. Se on uskomaton.

Vaikka Tähkän tulkinta Tuiskun biisistä sai kehuja, ei ollut selvää että laulaja lähtisi koko ohjelmaan enää uudestaan.

– Kun minua pyydettiin juhlakaudelle mukaan, mietin sitä pitkään.Olin juuri julkaissut albumin ja oli ollut pitkä konserttisalikiertue. Pohdin paljon, että mitä annettavaa itsestäni minulla vielä olisi sille ohjelmalle. Kuulin lopulta keitä on tulossa mukaan ja päätin lähteä sekä antaa kaikkeni vielä kerran.

Tähkän ja Tuiskun lisäksi juhlakaudella nähdään Paula Vesala, Maija Vilkkumaa, Samu Haber, Elastinen, VilleGalle ja Erin Anttila. Tähkä kertoo ryhmähengen olleen alusta asti vahva.

– Olen tästä reissusta tyytyväinen ja ylpeä. Se oli hieno kokemus. Oli lopulta hienoa vaan antaa mennä ja heittäytyä.

Sarjan promokuvia katsellessa tulee nopeasti selväksi, että Tähkällä on myös musiikin lisäksi toinenkin tapa tallentaa elämänsä ikimuistoisemmat hetket. Miehen kropassa on useita erilaisia tatuointeja.

– Tatuoinneillani on minulle todella suuri merkitys. Ne ovat osa elämääni ja merkkejä asioista, joita olen kokenut. En tatuoi sen tähden, että haluaisin vaan jonkun hienon kuvan. Niiden taustalla on aina jokin muisto.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Paula Vesala avoimena karusta ilmiöstä PMMP-aikoina – pihalta löytyi ikävä yllätys ja naisista liikkui väärää tietoa6.9.2019 04.30
Antti Tuiskulta salaperäinen vihjaus tulevaisuudestaan – "nyt on tulossa jotain todella suurta"7.9.2019 04.45
Huomasitko? Vain Elämää -ohjelmassa yksi asia on muuttunut huomattavasti ensimmäisistä kausista – Erin Anttila huomasi muutoksen heti5.9.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat