Viihde

"Anna tänne se kusinen makkara" – Miss Helsinki Nina Kallio pistää TIS-sinkkujen "seksikkäät" iskulauseet hiukan uusiksi

Lars Johnson

´Temptation Island julkisti tällä viikolla jälleen 10 uutta sinkkumiestä ja naista.

Kuten asiaan kuuluu, sinkuilta kuultiin jälleen toinen toistaan...mielenkiintoisempi iskulauseita. Muun muassa raisiolainen Adelina ilmoitti että: ”Meillä on kotona kaksi hevosta, mutta oon vähän kyllästynyt ratsastamaan niillä. Ehkä täällä innostun taas ratsaille”

Lauseet aiheuttavat vuosi toisensa jälkeen suurta huvitusta sosiaalisessa mediassa. Nyt hupiin on osallistunut myös hallitseva Miss Helsinki Nina Kallio.

– Kun tuli noi tämän kauden sinkkujen lauseet, saatiin kuvaajani Juho Tirkkosen kanssa idea, että tehdään mulle tollainen esittely, että olisin menossa sinne. Siihen tuli niin paljon kommentteja, että tehkää pliis lisää. Nyt tehdään joka viikko lisää.

Entä millainen Temppari-sinkku Kallio sitten olisi?

– Moi, mä olen Nina ja olen 26 vuotias espoolainen. Mulla on kaksi rescue-koiraa, joten epätoivoisten elukoiden pelastaminen on se mun juttu. Ne sanoo, että mä olen söpö kuin päivänkakkara, joten annapa tänne se kusinen makkara!

– Minusta nuo ohjelmat on kauhean hauskoja ja noloja. Aloin yksi päivä riimittelemään vähän ja huomasin, että minullahan on lahjoja tähän, hän nauraa.

Kallio aikookin nyt tehdä viikottain uusia "temppari-hahmoja".

– Seuraavaksi tehdään temppari-Iiron soulmate nimeltä Sebastian eli Sebu, joka kurvaa bemarilla paikalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IS: Uusi Temptation Island sinkku Mari, 25, esiintyy kohutussa tanssiryhmässä – naisten ronskit poseeraukset aiheuttivat hämmennystä11.9.2019 03.50
Temptation Islandin uudet sinkut oppivat jo ohjelman tavoille – "Ehkä täällä innostun taas ratsaille"10.9.2019 03.30
Miss Helsinki Ninan, 25, ex-poikaystävä vaati naista ottamaan silikonirinnat – "rinnat ovat oikeasti yksi osa kehossani, minkä suhteen luoja on siunannut minua"8.3.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat