Viihde

Aku Hirviniemi poseerasi bikiniasuisten missien keskellä altaalla – "Tämä on kuin Temptation Island Suomi"

Toni Tervo

Vuoden 2019 Miss Suomi -finalistien taival Turkin Alanyassa on ollut tänä vuonna kaikesta päätellen melkoisen vauhdikas.

Finalistit ovat tutustuneet paikalliseen kulttuuriin ja käyneet muun muassa vuoristossa perinteisellä turkkilaisella aamiaisella sekä tekemässä käsitöitä erityistarpeita tarvitsevien ihmisten keskuksessa.

Näkyvyyttä misseille takasi myös videotervehdys, jonka he tekivät paikalliselle jalkapallojoukkueelle

– Video ja kuvat ovat levinneet kaikkialle Turkin urheilu uutisiin ja päätyneet myös jalkapallon liigojen someen saaden satoja tuhansia katsojia, missikeisarinna Sunneva Kantola iloitsee.

Kiertue on sisältänyt luonnollisesti myös runsaasti kuvauksia. Sen lisäksi missifinalistit pääsivät osallistumaan avustajana Aku Hirviniemen ja Janne Katajan tuotantoyhtiön tekemän Keihäsmatkat- sarjan kuvauksiin.

Tilanteesta ikuistettiinkin hupaisa otos, jossa Aku Hirviniemi poseeraa uima-altaassa ympärillään bikineihin pukeutuneet missit.

– Tämä on vähän kuin Temptation Island Suomi, finalisti Elisa Karimo kiteytti omalla sometilillään.

Missit palasivat eilen Suomeen ja suuntaavat tänään Kuopioon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) jakama julkaisu

 

Missit palasivat eilen Suomeen ja suuntaavat tänään Kuopioon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Suomi -finalistit käänsivät päitä uima-altaalla Turkissa – Kuvat: "joku voi vetää näitä asuja katsoessa aamukahvin väärään kurkkuun"10.9.2019 04.45
Alusvaatemallina työskennellyt Sonja, 22, tähtää tosissaan Miss Suomeksi – Kuva: "vähissä vaatteissa poseeraaminen ei koskaan ole ollut ongelma"6.9.2019 04.00
Joko tunnet itsesi vanhaksi? Elisa, 19, on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt Miss Suomi -finalisti – Kuva:  "rakastan alusvaatekuvauksia"4.9.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat