Puheenaihe

Mies, näin voit seksissä saada täysin uudenlaista nautintoa – monta orgasmia peräkkäin ei ole vain naisten yksinoikeus

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Naisen kyky saada useita orgasmeja peräkkäin on suhteellisen yleistä tietoa.

Harvemmin puhutaan kuitenkin siitä, että sama onnistuu myös mieheltä. Men's Health -lehden haastattelema seksologi Ava Cadellin mukaan miehen on mahdollista harjoittaa kykyään saada useita orgasmeja, mikä ei tosin välttämättä tarkoita ejakulaatiota.

– Orgasmi on osa seksuaalista kokemusta, joka tapahtuu kahdesta seitsemään sekuntiin ennen ejakulaatiota. Ejakulaatio on oikeastaan vain orgasmin viimeinen vaihe, jossa siemennesta vapautuu ja keho menee "lepotilaan. Cadell kertoo

Seksologin mukaan mies voi harjoituksella saada useita orgasmeja ilman, että hänen siemennesteensä laukeaa. Hän muistuttaa kuitenkin, että ilman ejakulaatiota tapahtuva orgasmi ei ole niin voimakas kuin ejakulaation sisältävä orgasmi.

– Ne eivät ole niin intensiivisiä, mutta joillekin miehille monta pientä orgasmia on parempi kuin yksi iso.

Miten sitten mies voi harjoittaa itsensä moniin orgasmeihin? Cadell listää 5 keinoa.

Ensimmäinen on lantionpohjalihasten treenaaminen, sillä niiden avulla orgasmia on mahdollista paremmin hallita. Toinen vinkki on masturboidessa tuoda itsensä usein laukeamisen rajalle, mutta jättää laukeamatta. Avain on päästä mahdollisimman lähelle laukeamispistettä kuitenkaan menemättä sen yli.

Kolmas vinkki on asentojen vaihtelu seksin aikana, mikä voi auttaa erektion ja ejakulaation hallinnassa paremmin. Neljäntenä vinkkinä puolestaan on hengityksen hidastaminen, sillä orgasmin lähestyessä hengitys kiihtyy lyhyiksi hengenvedoiksi. Hengityksen hidastamisella voi paremmin hallita lopputulosta.

Viidentenä vinkkinä Cadell toteaa, että testosteronitasot kannattaa tarkistaa. Ne lyhentävät orgasmien välistä toipumisaikaa ja parantavat itse orgasmia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Naisten uusi seksitemppu villitsee maailmalla – lupaa uskomatonta nautintoa sekä miehelle että naiselle sängyssä: näin se tehdään26.7.2019 03.50
Paras seksiasento on nyt selvä – tässä asennossa suomalaiset saavat ylivoimaisesti eniten orgasmeja23.8.2019 03.50
Tiedätkö millainen seksiasento on "amatsoni"? Hekumallinen asento päästää naisen tuottamaan huimaa nautintoa molemmille – ei aloittelijoille22.8.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat