Viihde

Maria Veitolan käytös Yökylässä -ohjelmissa ihmetytti katsojia – paljastaa nyt surullisen syyn sen takana

Maria Veitola

Toni Tervo

Maria Veitolan Yökylässä -ohjelma on ollut viime vuosien kehutuimpia ja katsotuimpia ohjelmia.

Juontaja on päässyt vierailemaan kymmenien tunnettujen suomalaisten kodeissa ja tuonut monista heistä uusia puolia esiin. Ohjelmasta alkaa nyt jo neljäs kausi, mutta vierailut pystyvät yhä Veitolan yllättämään.

– Tällä kaudella minut yllätti ehkä eniten Leo-Pekka Tähti. Olen tavannut kerran hänet EVS-ohjelman takahuoneessa, mutta silloin hän oli jotenkin tosi varautunut. Minulle tuli tästä jotenkin sellainen tunne, että vihaakohan hän minua. Tai että onko meillä mitään puhuttavaa, kun en ole kovin intohimoinen urheilija.

– Meillä oli kuitenkin ihan mahtavaa huumoria. Kaikki natsasi heti ja keskusteluista tuli todella syvällisiä.

Veitola on muutenkin tyytyväinen kauden vierailuista. Tähden lisäksi ohjelmassa päästää näkemään Linda Lampenius, Pyhimys, Miina Äkkijyrkkä, Tuure Boelius, Remu Aaltonen, Mikko Leppilampi, Sikke Sumari, Anne Kukkohovi ja Sofi Oksanen.

– Mukana on isoja taiteilijapersoonia, kuten Remu Aaltonen ja Miina Äkkijyrkkä, joilla on todella paljon monenlaista elämänkokemusta. Ja sitten on esimerkiksi Tuure Boelius, joka on täysin eri sukupolvea, mutta elää todella mielenkiintoista elämää.

– Joka kerta, kun soitan oven takana päähenkilön ovikelloa, yritän kaikin tavoin tyhjentää itseni ennakkoluuloista ja asenteista. Se on välillä yllättävän vaikeaa, mutta kausi kaudelta se käy helpommaksi. Vaikka olemmekin erilaisia, meissä kaikissa on jotain yhteistä: kipuja, herkkyyksiä – jotain mistä huomaa tajuavansa toista

Entä kenen luokse juontaja menisi, jos saisi vapaasti valita?

– Kyllä se se presidenttipari olisi, hän hymyilee.

Veitolan mukaan on hankala arvioida onko ohjelma muuttunut vuosien varrella. Hän kuitenkin paljastaa itse eläneensä muutoksia, joista osa on näkynyt ruudussakin.

– Toista kautta kuvatessa isäni kuoli. Olin todella rikki, mutta pakko oli tehdä kuvaukset loppuun. Sitten sain palautetta, että vituttaa kun tuo Veitola ei hymyile tuolla ruudussa.

– Kaikki tuollaiset asiat näkyvät. Ihmiset eivät vaan tiedä taustoja.

Formaatti on juontajalle sen verran rakas, että hän toivoo voivansa jatkaa sen tekemistä vielä pitkään.

– Aion elää vanhaksi ja olen asennoitunut niin, että teen tätä loppuun asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sara Siepin kaula-aukko nousi esiin Maria Veitolan EVS-haastattelussa – Blogi: Missi kertoo nyt kuinka kulissien takana annetut lupaukset petettiin1.9.2018 09.00
Maria Veitola yöpyi Saara Aallon luona – "En tajunnut hänestä mitään"29.11.2016 21.00
Maria Veitola Yökylässä -ohjelmastaan: "tavallaan järkyttävän tylsä perusidea"13.11.2018 04.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat