Viihde

Onko Nelli, 22, Miss Helsinki -kisan historian lihaksikkain osallistuja? Kuva: Hurjan timmissä kunnossa oleva fitness-nainen rakastaa korkokenkiä

Nelli Heikkilä

Juho Tirkkonen

– En ole koskaan ollut se hoikka tyttö.

Nelli Heikkilälle pitkään missikilpailut merkitsivät tiettyä vartalotyyppiä, johon hän ei mahtunut. Body-fitness -kilpailuissa menestynyt nainen on hyvin lihaksikas ja sen kautta uskoi, että häntä ei koskaan missilavoilla nähtäisi. Kevyempää ruumiinrakennetta suosivan bikinifitness -lajin kilpailijoita on missikisoihin osallistunut, mutta body fitneksen isompi lihasmassa ei vanhaa missimallia yleensä ole täyttänyt.

Ajat kuitenkin muuttuvat.

Tämän vuoden Miss Helsinki -kilpailussa perinteisiä rajoja haluttiin rikkoa ja niin Heikkiläkin päätti laittaa hakemuksen. Olihan hän jo nuoresta asti ollut kiinnostunut kauneudesta ja laittautumisesta.

– Tulen tosi hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kun saan jalkaani korkokengät, kaikki huolet ja murheet unohtuvat. Käytin jo lapsena kaikki äidin korkkarit loppuun, Heikkilä nauraa.

Hakeminen kannatti, sillä nyt nainen on kilpailun 10 parhaan joukossa ja kamppailee tosiaan voitosta.

– Vahvuuteni on ehdottomasti sporttisuus, mutta samaan aikaan olen yhä vähän ujo. Sitä pitää kehittää ja opetella heittäytymään enemmän.

– Toivon kisan kautta pääseväni työskentelemään enemmän sosiaalisen median parissa ja siellä alkaa saamaan yhteistöitä. Haluan myös omalta osaltani olla hyvä esimerkki nuorille. apteekissa tällä hetkellä työskentelevä Heikkilä pohtii.

Miss Helsingissä urheilu on vahvassa roolissa ja se sopii Heikkilälle. Hänellä oli jo valmiiksi tiukka treeniohjelma.

– Body fitneksessä lihasmassaa arvostetaan, joten käyn 5-6 kertaa viikossa puntilla. Tiedän myös paljon jo valmiiksi oikeanlaisesta ruokavaliosta ja syömisestä, mistä on varmasti hyötyä kisassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missifinalisti Ronja, 25, haluaa naisten nännit vapaaksi – yläosattomuus ja alastomuus ei rohkeaa linjaa suosivaa naista pelota18.9.2019 04.00
Sara Sieppiä ihaileva Niina, 24, haluaa Miss Helsingiksi – Kuva: tilitoimistossa työskentelevä näyttävä nainen ei ole ihan perinteinen missi17.9.2019 03.50
Annikan, 21, pitkät sääret kääntävät päitä kadulla ja mallitoimistoissa – Kuva: " Saan tosi paljon kommenttia"17.9.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat