Viihde

Tarjoilija Inna, 20, tavoittelee täydellistä bikinivartaloa – Kuva: "haluan kilpailla bikini fitneksessä

Inna Tähtinen

Juho Tirkkonen

Joskus oman itsensä löytäminen vie aikaa. Inna Tähtisellä se vaati maiseman muutoksen.

– Asuin nuorena Joensuussa ja siellä en jotenkin uskaltanut ilmaista itseäni. Sulauduin vain massaan, enkä halunnut erottua. Kun muutin Helsinkiin, aloin uskaltaa näyttää omaa tyyliäni. En enää välittänyt mitä muut ajattelevat, hän kertoo.

Muuttuneesta asenteesta kertoo myös se, että nainen päätti hakea mukaan Miss Helsinki -kilpailuun. Hän on nyt yksi kymmenestä finalistista, jotka kisaavat tosissaan koko kisan voitosta.

– Katson kilpailun omistavaa Rosanna Kuljua tosi paljon ylöspäin. Olen seurannut häntä pitkään ja erityisesti kun hän sanoi, että ulkokuorelle ei voi mitään, mutta sisäpuoli ratkaisee, se oli tosi inspiroivaa.

– Itsekin olen ollut epävarma ja ne asiat tulevat monesti täysin omasta päästä. Sellaiset asiat voi kuitenkin kääntää vahvuuksiksi.

Missikisan tarjoamien työmahdollisuuksien lisäksi 20-vuotias Tähtinen haluaisi olla roolimalli.

– Kannan itseni nykyään tosi eri tavalla kuin ennen. Ajattelen aina, että haluaisin olla sellainen esikuva, jota 13-vuotias minä olisi tarvinnut. Sellainen, joka tsemppaa ja rohkaisee uskomaan omaan juttuun. Siinä iässä sellaista erityisesti kaipaa.

– Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa en halua käsitellä kuviani tai videoitani. Sieltä saattaa saada helposti vääränlaisen käsityksen asioista. Minusta saattaa saada helposti väärän kuvan, sillä minulla on kuulemma kuvissa melkoinen resting bitch face, hän nauraa.

Tähtisellä on myös misseyden lisäksi toisenlainen haave.

– Treenaaminen on lähellä sydäntäni ja haluaisin lähteä kilpailemaan bikini fitness -kisoissa. Se on jotenkin niin motivoivaa

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Onko Nelli, 22, Miss Helsinki -kisan historian lihaksikkain osallistuja? Kuva: Hurjan timmissä kunnossa oleva fitness-nainen rakastaa korkokenkiä19.9.2019 03.50
Nuoret naiset pakotetaan ottamaan isot silikonit ja vanhojen miesten seuralaisiksi – Suomeen muuttanut Mariangel, 20, kertoo totuuden maansa missikisoista19.9.2019 04.00
Missifinalisti Ronja, 25, haluaa naisten nännit vapaaksi – yläosattomuus ja alastomuus ei rohkeaa linjaa suosivaa naista pelota18.9.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat