Viihde

Onko lähihoitaja Tuulin, 21, ulkonäkö pian kuumin puheenaihe Suomessa? Kuva: Temptation Islandilla nähtävä sinkku uskoo katsojien reagoivan naisen muotoihin

TIS-Tuuli, Temptation Island

Lars Johnson

Porilaisen Tuulin vitsi lakkasi jo kauan sitten olemasta pelkkä vitsi.

21-vuotias lähihoitaja on innokas Temptation Islandin fani ja päätti hakea sarjaan mukaan "läpällä". Pian puhelin soi ja nainen kutsuttiin haastatteluun.

Lokakuussa hänet nähdäänkin jo viettelysten saarella iskemässä varattuja miehiä.

– Oli kyllä ikimuistoinen ja kaikin puolin viihdyttävä reissu. Sellainen, jota ei olisi uskonut voivansa kokea, hän fiilistelee ennen kauden alkua.

– Minua on aina kiinnostanut hakea tämäntyyppiseen realityyn ja olen miettinyt myös esimerkiksi Love Islandia. Mutta kyllä Temptation Island oli se kiinnostavin.

Yksi syy tähän on saarella tapahtuva bilettäminen.

– Musta oli siistiä, että sai vetää pään täyteen ilmaiseksi, hän nauraa.

Temptation Island tuo mukanaan usein myös julkisuutta ainakin hetkeksi. Tuuli kertoo asiaa miettineensä ja osaa myös ennustaa mitä hänestä tullaan tulevan kauden aikana puhumaan.

– Uskon, että kommentointi tulee keskittymään mun ulkonäköön. Saan melko varmasti sellaisen bimbon blondin leiman. Aion antaa sellaisten kommenttien mennä kuitenkin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

– Olen myös pieneltä paikkakunnalta, joten siellä on helppo alkaa keksimään jotain juoruja.

Vaikka hän lähtikin saarelle bilettämään ja testaamaan varattujen ihmisten suhdetta, hänellä oli oma raja valmiina.

– Oli ajatus, että seksiä en telkkarissa halua harrastaa, hän toteaa voimatta kuitenkaan kertoa pysyivätkö rajat pystyssä.

Temptation Islandin kuudes kausi alkaa lokakuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lähihoitaja Milja, 21, riisui vaatteensa yleisön edessä ja tunne vei mukanaan – nyt hän haluaa mullistaa suomalaisen aikuisviihdemaailman23.4.2018 04.45
Sinkku-Fanni harrasti seksiä varatun Juhon kanssa useita kertoja Temptation Islandilla: kertoo nyt oman versionsa tapahtumista – "Se oli ihan tietoisesti tehty"14.5.2019 04.00
Fitnesmallifinalisti Sanna-Maijan timmi yläkroppa kerää kommentteja – Kuva: koulukiusattu lähihoitaja rakastui bikinifitnekseen26.9.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat