IL: Nyt puhuu Maisa Torpan salarakkaaksi leimattu mies – "Maisa on auttanut minua ihan arkisissa askareissa"

Toni Tervo

Seitsemän päivää -lehti julkaisi torstaina näyttävät lööpit Maisa Torpan väitetystä salasuhteesta mieheen, josta naisen nykyinen miesystävä Jari-Matti Latvala olisi täysin pimennossa.

Torppa kuitenkin nopeasti oikoi Iltalehden haastattelussa väitteet ja kiisti ne jyrkästi. Hänen mukaansa mies on ystävä, jota hän on auttanut ja joka on tärkeä tuki naisen elämässä. Hän kertoo lehdelle, että Latvala on tietoinen miehestä ja hänet on kutsuttu kaksikon häihinkin.

– Olen ollut hoitamassa tämän miehen lasta ja lisäksi olemme käyneet purjehtimassa. Hänen ystävyytensä on minulle iso henkireikä, Torppa toteaa Iltalehdelle.

Lehti tavoitti myös väitetyn salarakkaan, joka ei ole julkisuuden henkilö ja haluaa näin pysyä nimettömänä. Hän oli kuitenkin pöyristynyt väitteistä.

– Maisa on auttanut minua ihan arkisissa askareissa, kuten pienen tyttäreni hoitamisessa, mies kertoo lehdelle.

– En olisi ikinä pystynyt edes kuvittelemaan, että Suomessa tapahtuu tällaista salakuvaamista, hän jatkaa.

Torppa kertoo Instagramissa Seiskan tavoitelleen agressiivisesti kommenttia niin häneltä kuin hänen läheisiltään. Nainen kertoo joutuneensa stressin vuoksi sairaalahoitoon.

– Seiskan aiheuttaman stressin seurauksena sain vakavana sairaskohtauksen ja joudun sen takia olemaan sairaalassa. Haluan muistuttaa ihmisiä, että kiusa se on pienikin kiusa, hän kirjoittaa.

– Ja joo, asianajajaan on oltu yhteydessä, hän jatkaa.

Lisää aiheesta

Maisa Torppa tunnustaa: "Mulle tarjottiin helppoa rahaa ja tein jotain tosi tyhmää – kaduttaa"19.8.2018 13.27
Maisa Torpan ulkonäkö koki merkittävän muutoksen – Kuva: "Pidän itseäni nätimpänä näin"21.4.2019 05.45
IL: TV-tähti Jorman läheinen hetki Maisa Torpan kanssa meinasi käydä miehelle kalliiksi – vaimo reagoi "rintakuvaan" melko voimakkaasti9.4.2019 04.55

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Uusimmat

Luetuimmat