Viihde

Salatut Elämät -tähti Tiia Elg, 33, palasi julkisuuteen ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen muuttuneessa tyylissä – Kuva: "Äitiys on ollut ihanaa"

Tiia Elg

Toni Tervo

Salatuissa Elämissä Eva Tamminen on tunnettu pitkistä vaaleista hiuksistaan.

Hahmon näyttelijä Tiia Elg sen sijaan on tätä nykyä hiukan eri näköinen. Puoli vuotta sitten esikoisensa saanut 33-vuotias Elg ilmaantui Honest-brändin puutarhajuhliin tyylikkäässä ruskeassa otsatukassa.

– Tämä on ensimmäinen kerta ilman vauvaa synnytyksen jälkeen. Vähän jännä fiilis. Ihan kuin oma pää puuttuisi. Olemme olleet niin tiivisti yhdessä, hän hymyilee.

Äitinä olo on ollut Elgin mukaan vastannut tähän mennessä kaikkia haavekuvia.

– Äitiys on ollut ihanaa. Isabella on tosi söpö ja iloinen lapsi. Isän jutut saavat hänet aina nauramaan. Hän on myös hirveän yritteliäs ja sinnikäs.

Kehuja saa myös lapsen isä, Elgin tanssipartneri Alexey Smolyaninov.

– Siellä hän on nyt pikkutytön kanssa kotona.

Elg kertoo myös aloittaneensa jo tanssiharjoitukset uudestaan.

– Oikeastaan kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen menimme ensimmäistä kertaa salille. Isabella on mukana, sillä salilla on muitakin tanssijoita, joilla on lapsia. Yleensä joku aina katsoo lapsia ja muut harjoittelevat ja sitten vaihdetaan.

– Ennen treenasimme kuusi kertaa viikossa, mutta nyt kertoja on ehkä yksi. Varsinaisesti mistään rytmistä ei voi siis puhua.

Elg jakaa sosiaalisessa mediassa vauva-arkea aktiivisesti ja vastailee usein äitiyttä koskeviin kysymyksiin. Naisen rooli Salatuissa Elämissä saa kuitenkin aikaan sen, että osalta naisen seuraajista on todellisuus hiukan hämmentynyt.

Elg nähtiin viimeksi suosikkisarjassa siten, että Aaro Vaalanne oli kidnapannut tämän ja tämän vastasyntyneen lapsen. Niinpä häneltä kysellään usein kysymyksiä kuten että onko Aaro lapsen isä tai miten Aaro on kaksikkoa kohdellut.

– Niitä tulee itse asiassa aika paljon. Yllättävän monella on mennyt puurot ja vellit sekaisin. Yritän yleensä vastata kohteliaasti, että kyseessä on roolihahmo ja lapsi ei liity mitenkään salkkareihin.

Elgin äitiysloma loppuu lähemmäs vuodenvaihdetta. Hän ei tässä vaiheessa kuitenkaan voi vielä sanoa palaako Salattuihin Elämiin enää.

– Ei tätä hauskuutta ole enää hirveästi jäljellä, hän virnistää viitaten äitiyslomaansa.

Loppuajasta hän aikoo ottaa kaiken irti.

– On tosi söpöä herätä siihen, kun Isabella lyö iloisesti naamaan. En osaa sanoa äitiydestä mitään yhtä parasta juttua, mutta rakkaudentäyteinen isku naamaan heti aamusta on ihanaa, hän nauraa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Rohkeiden seksikohtausten määrää suomalaisessa uutuussarjassa sai Salatut Elämät -tähti Sofia Arasolan ihmettelemään – "Mitä tässä nyt oikein haetaan12.8.2019 04.30
Salatut Elämät -tähti yritti ostaa alkoholia kaupasta – myyjä kieltäytyi ensin myymästä ja syy sai miehen leuan putoamaan lattiaan13.6.2019 04.00
Entinen Salatut Elämät -näyttelijä jätti alkoholin kokonaan – nopea muutos kehossa näkyi heti20.5.2019 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat