Viihde

Aviovaimo vaati tulevaa miestään suostumaan käsittämättömään vaatimuksen tai häitä ei tulisi – vastaisitko sinä kyllä?

Kuvituskuva.

Ulla Yliherne / Arkisto

Avioehto on hyvä tehdä, mutta rajansa kaikella.

Cosmopolitan on kerännyt artikkeliinsa pähkähulluimpia vaatimuksia, joihin puolisot ovat vaatineet toisiaan suostumaan ennen häiden pitämistä. Tässä muutamia esimerkkejä.

Eräs vaimo oli nimettömänä pysyttelevän asianajana mukaan selkeästi ollut huolissaan miehensä lihomisesta, sillä hän vaati ettei miehen paino saisi liiton aikana ylittää 81 kiloa. Jos näin kuitenkin kävisi, miehen tulisi maksaa jokaisesta lisäkilosta naiselle 5000 dollaria vuosittain kunnes tavoitepaino on jälleen saavutettu.

Toinen vaimo taas vaati 100 000 dollarin summaa mikäli mies ikinä pettäisi häntä. Kyseessä oli ilmeisesti varmistelu, sillä pariskunta oli alkanut seurustelemaan miehen ollessa vielä edellisen vaimonsa kanssa. Eräs mies taas suostui maksamaan vaimolleen tietyn summan rahaa vuodessa, että saisi pettää vaimoaan kerran kuukaudessa.

Mutta osaavat miehetkin. Eräs mies vaati kirjallista sopimusta hääyön ryhmäseksistä vaimon ja tämän parhaan ystävän kanssa. Vaimo suostui. Toinen mies taas ehdotti pykälää, jossa eron sattuessa hän maksaisi tietyn summan vaimolleen, mutta saisi veto-oikeuden hänen tuleviin kumppaneihinsa seuraavan kolmen vuoden ajalle.

Muita mielenkiintoisia pykäliä olivat asianajajien mukaan muun muassa pykälä, että seksiä tulisi harrastaa kolme kertaa viikossa eivätkä kummankaan sukulaiset saisi asua tiettyä kilometrimatkaa lähempänä ja vierailla kuukaudessa kertaa enempää.

Lue muita erikoisia sopimuksia tästä

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mailis Penttilältä harvinaisia paljastuksia: tällaista on elämä miljonäärimiehen "kotivaimona" – murskaa monia ihmetyttäneen harhaluulon26.7.2019 04.00
Janne "Nacci" Tranbergin ex-vaimo Hanna avautuu parin suhteesta – näin tapahtui kun hän alkoi seurustella uuden miehen kanssa9.5.2019 04.55
Mies kieltäytyi antamasta suuseksiä vaimolleen – nainen teki ratkaisun, joka sai miehen varmasti katumaan omaansa22.3.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat