Viihde

Jarkko Ahola kommentoi kohuttua "vaginaa" uuden levynsä kannessa – Me naiset: "ei pimpissäkään vikaa ole..."

Jarkko Aholan uutuuslevyn kansi on herättänyt yleisössä monenlaisia ajatuksia.

Tampereelle kotiutuneen Jarkko Aholan tuoreen albumin kansikuva herättää keskustelua sosiaalisessa mediassa. Keskustelun on laittanut alulle turkulainen viittomakielen tulkki Kirsi Varttinen Facebookissa.

– Viittomakielen tulkkina on jotenkin vaikea suhtautua neutraalisti tähän levynkanteen, pohjustaa Varttinen kansikuvaa ja lisää sanomaansa tunnisteilla #eiseolesydän #hohtavapimppi #merkityksiä #suomalainenviittomakieli #saithuomionijarkko #viittomallaonväliä.

Syntyneessä keskustelussa vaikuttaisi vahvasti siltä, että useampi tulkitsija on ottanut merkityksien joukosta listan kronologisen kakkosvaihtoehdon.

Syntyneessä keskustelussa eräs osallistuja huomauttaa, että Aholan käsien asento eroaa merkittävästi perinteisestä asiaa merkitsevästä symbolista.

– Sanakirjasta löytyy perusmuoto 'vagina'. Kieli siis elää, oli se viitottu tai puhuttu, Varttinen vastaa.

Muusikko itse on kommentoinut asiaa Me Naiset -lehdelle. Hänen mukaansa käsimerkki tuo mieleen pikemminkin muusikon oman nuoruuden ninjaelokuvat.

– Se, että joku nimitti sitä hohtavaksi pimpiksi, oli ihan hauska juttu mielestäni. Ei pimpissäkään mitään vikaa ole, mutta on se tietysti vähän pois kontekstista tuon levyn yhteydessä, Ahola kommentoi Me Naisille.

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jarkko Aholalle oma keikkaolut11.9.2015 13.05
Terhin "liian lyhyt minihame" herätti kohua naisen työpaikalla – naisesta liikkui jopa pilakuvia8.10.2019 04.00
IS: Uusi Temptation Island sinkku Mari, 25, esiintyy kohutussa tanssiryhmässä – naisten ronskit poseeraukset aiheuttivat hämmennystä11.9.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat