Viihde

Vain Elämää: Erin näpäyttää Elastista naisten halventamisesta ja yhtäkkiä räppärilta tulee harvinainen tunnustus – "se oli kosto"

Elastinen

Toni Tervo

Vain elämää -ohjelmassa vietetään perjantaina 11.10. Elastisen päivää. Päivässään räppäri kertoo avoimesti muun muassa lapsuudessa kokemastaan yksinäisyydestä sekä tilanteesta, jolloin yltiöpäiselle juhlimiselle tuli stoppi.

Jos et halua lukea juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän.

 

– 2015 lopulla mä olin hankalassa tilanteessa. Silloin kaikki muu kiinnosti enemmän kun musa ja duunin teko. Se kulminoitui Levillä, missä dokattiin kolme päivää. Posketonta dokaamista ja kaikkee tyhmää... Siitä kun toivuttiin, niin oli parisuhteet paukkunut molemmilla, ja Seiskan kannessa luki, että ´Elastinen söi kynttilää´, mies kertoo jaksossa

– Tossa saavutettiin kohta, että mulla tuli havahtuminen siihen, että nyt käytiin limiteillä. En mä halua tonne koskaan enää. Mä en pysty pelleilemään viinan kanssa, hän jatkaa

Jaksossa käydään läpi myös miehen kokemaa arvostuksen puute muusikkopiireissä.

– Ei mua ole koskaan sen isommin palkittu. Mä olen ollut ehdolla varmaan kaikesta, mutten ole koskaan saanut mitään. Mä väitän, että mulla on eniten ehdokkuuksia. Mä oon ollut ehdolla miessolistina, bändinä, hiphopissa, tuottajana... Naisartistina mä en ole vielä ollut!, hän naureskelee kollegoilleen.

Jaksossa Erin Anttila tekee version Elastisen biisistä ja näpäyttää tätä miehen urallaan käyttämistä naista halventavista sanoituksista. Kuitti saa räppärin myöntämään ansainneensa sen ja tekemään harvinaisen tunnustuksen.

– Mä olin täysin vailla minkäänlaista kosketusta vastakkaiseen sukupuoleen. Tuntui, että mimmit ei kertoneet edes kellonaikaa koulussa, jos menit kyselemään. Varsinkin sillä saralla mun itsetunto oli superalhaalla. Sitten kun tuli se valtava huomio, niin mulle se oli selvästi jonkinlainen kosto. Mä olin jopa loukkaantunut tilanteista, että ne samat tyypit, jolle mä en ollut mitään, niin olikin sitten muutama vuosi myöhemmin, että ainahan me ollaan oltu, Ela myöntää.

Jaksossa hän kertoo myös kuinka miehen vanhemmat eivät aluksi hyväksyneet räppärin ammattivalintaa.

– Joka kerta kun palattiin viikonlopun jälkeen reissusta kotiin, niin mun huoneessa oli tyynyllä yhteishakupaperit.

– Mä muistan, kun tulin sunnuntaina himaan, ja vanhemmat oli laittaneet päivällistä. Mulla oli keltaisessa muovikassissa 46 000 markkaa ja mä räväytin ne siihen pöydälle. Molemmat vanhemmat oli, että asia selvä, ja sen jälkeen siitä kouluasiasta ei ole keskusteltu, Elastinen paljastaa.

Vain Elämää esitetään perjantaina 11.10. Nelosella. Elastinen ilahdutti fanejaan julkaisemalla ti 8.10. myös uuden kappaleen Kunnian Miehiä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Muistatko Paula Vesala -kohun vuonna 2012? Raivostunut areenapomo kielsi PMMP:tä esittämästä kappaletta sen sanoitusten takia – esittivät silti 17.9.2019 04.15
Elastinen avoimena rankasta ryyppäämisestä – "Sekoileminen meinasi viedä mukanaan"29.10.2018 04.55
Huomasitko? Vain Elämää -ohjelmassa yksi asia on muuttunut huomattavasti ensimmäisistä kausista – Erin Anttila huomasi muutoksen heti5.9.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat