Puheenaihe

Sanoiko treffikumppanisi näitä sanoja treffien jälkeen? Todennäköisesti et näe häntä enää

Kuvituskuva.

Arkisto

Tinder-deittailukulttuurin aikakaudella on yhä yleisempää, että treffien jälkeen toinen kumppani vain katoaa.

Iso ongelma tulee siinä, että moni ei uskalla deitillensä sanoa tätä suoraan. Usein treffien päättyessä toiselle saatetaan sanoa jopa, että "toivottavasti näemmä uudestaan", vaikka aikomus ei olisi enää nähdä toista koskaan.

Cosmopolitan on koonnut artikkeliinsa neuvoja kuinka treffit voi yrittää päättää tyylikkäästi, vaikka tietäisi jo silloin että kyseessä ei ole se oikea kumppani. Lehti listaa myös lauseita, joiden sanominen treffien lopuksi voi tarkoittaa, että kumppanisi ei aio sinua enää nähdä.

Yksi sellainen on "ilmoittele kun pääset kotiin turvallisesti". Lehti perustelee tämän sillä, että deittikumppanisi voi haluta varmistaa että viestittelette vielä myöhemmin, jotta voi sanoa asian, jota ei pystynyt päin naamaa sanomaan.

Toinen on "kiitos ruuista/juomista". Tämä saattaa osoittaa, että hän haluaa olla kohtelias, mutta ei keksi muuta sanottavaa. Lauseeseen ei myöskään ole oikeastaan muuta vastausta kuin eipä kestä.

Kolmas on "osaatko tästä kotiin?". Tämä tarkoittanee, että hän toivoo sinun lähtevän.

"Anna lemmikillesi halaus puolestani", on myös yksi Cosmopoltanin mukaan pahoista merkeistä. Hän on treffeillä saattanut pitää lemmikisi kuvista, mutta näin sanomalla osoittaa ettei ikinä aio nähdä sitä.

"Rehellisesti, oli aika paskat treffit". Suoruutta tarvittaisiin enemmän treffimarkkinoille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mies, näin saat naiset iskemään sinua baarissa – naiset paljastavat 7 ovelaa kikkaa, jotka saavat heidän kiinnostuksensa heräämään24.7.2019 04.00
Bachelorette-Jenny kertoo karmeimman treffikokemuksensa – ulkomaalainen mies sai naisen raivostumaan14.9.2018 04.30
Mies, ethän tee näitä asioita puhuessasi naisille? Mahdollisuutesi saada nainen kiinnostumaan sinusta tippuvat dramaattisesti4.10.2019 03.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat