Viihde

Missifinalisti Niina Uusi-Autti, 24, julkaisi itsestään paljastavan alusvaatekuvan somessa ja yllättyi reaktiosta – kuva: "olin todella hämmentynyt"

Niina Uusi-Autti

Juho Tirkkonen

Sitä kuvaa Niina Uusi-Autti mietti pitkään.

Hän oli juuri ollut muiden Miss Helsinki -finalistien kanssa yhteistyökumppanina toimineessa alusvaateliikkeessä ja otti itsestään peilin kautta kuvan uudet alusvaatteet päällä. Aluksi hän ei meinannut julkaista sitä ollenkaan.

– Itseäni häiritsi paljon se, että se oli sellainen peilin kautta otettu eikä ammattikuvaajan. Mietin, että tuleeko tästä sellainen vaikutelma, että olen jotenkin tyrkky, hän kertoo.

24-vuotias nainen päätti lopulta rohkaistua ja julkaisi kuvan. Hän oli valmis ottamaan sen mukana tulevan kuran.

– Monesti kun joku julkaisee itsestään vähäpukeisen kuvan tai kuvan, jossa on antavampi kaula-aukko, niin ihmiset alkavat olla sillä tavalla, että miksi sinä tuollaisia nyt julkaiset. Itsekin myönnän joskus syyllistyneeni vähän siihen, mutta nykyään ajattelen asioista eri tavalla.

– Olinhan juuri ollut siellä liikkeessä ne alusvaatteet päällä. Miksi en voisi julkaista siitä kuvaa. Mulla oli tosi hyvä olla mun vartalossa sinä päivänä ja niissä alusvaatteissa.

Häntä harmittaa se, että ihmisiä leimataan vain kuvien perusteella. Hän päätti myös kirjoittaa asiasta Instagramissa.

– On harmi miten sitä jotkut heti leimautuu tietynlaiseksi yhden kuvan perusteella, Varsinkin, jos kyse on vaan tämmöisestä eikä mistään haarojen levittelyasentokuvista. Ja oikeastaan mitä helkkaria sitten vaikka joku lisäilisikin sellaisia kuvia? Ei ole keltään pois ja jokaisella on just sellainen sisältö somessa, kun parhaakseen näkee, hän kirjoitti.

– Valitettavasti ikävää palautetta tulee enimmäkseen naisilta, hän lisää haastattelussa.

Naisen yllätykseksi julkaisu saikin ainoastaan positiivista huomiota. Erityisesti hänen kirjoittamansa teksti sai ylistystä.

– Olin todella hämmentynyt. Ihmiset oikeasti pitivät siitä tekstistä. Kerrankin runosuoni alkoi pulputtaa.

Uusi-Autti kertoo nyt lopullisesti päässeensä eroon muiden mielipiteiden miettimisestä. Samaa hän suosittelee muillekin.

– Jos haluaa julkaista vaikka alastonkuvan, niin antaa mennä vaan, hän kannustaa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön MISS HELSINKI FINALIST #3 (@niinauusiautti) jakama julkaisu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Laulaja Johanna Kuvaja julkaisi paljastavia suihku- ja rantakuvia somessa – kolmen lapsen äiti yllättyi naisten reaktiosta kuviin10.9.2019 04.00
Naisten paljastavat kuvat puhuttavat somessa – Viivi Pumpanen kertoo nyt miksi hänen takapuoltaan ei Instagramissa nähdä ja miksi netissä on hyvä pitää varansa18.3.2019 04.00
Paljastavilla poseerauksilla kohauttaneessa ryhmässä esiintyvä sinkku-Mari, 25, iskee pian miehiä tv:ssä – Kuva: "Olen viinaanmenevä ja monella tapaa estoton"30.9.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat