Viihde

Marina, 20, nähtiin rinnat paljaana tv:ssä jo Temptation Island Suomen ensimmäisessä jaksossa – näin hän kommentoi rajojaan ennen kautta

Marina

Lars Johnson

Temptation Island Suomi pyörähti viime viikolla käyntiin jälleen kerran tavoillleen uskollisesti kohujen saattelemana.

Jo ensimmäisessä jaksossa nähtiin seksiä, ryypäämistä ja alastomuutta. Jopa niin paljon, että monet ohjelmaa seuraavat ovat etenkin sosiaalisessa mediassa antaneet uudelle kaudelle melko negatiivisen arvosanan.

Yksi esillä olleista, kirjaimellisesti, on ollut sinkkuna saarella oleva 20-vuotias Marina. Jo ensimmäisissä jaksoissa televisiossa näytettiin kuinka hän heräsi kahden varatun miehen välistä ilman paitaa ja kertoi "vähän pussailleensa" varatun Santerin kanssa.

Ennen kautta järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Marina kertoi olevansa pitkäaikainen Temptation Islandin fani.

– Olen seurannut kaikki kaudet ihan alusta asti. Aiemmin kun olin parisuhteessa, poikaystäväni olisi halunnut lähteä saarelle pariskuntana. Silloin ei innostanut, mutta nyt päätin hakea, hän kertoi.

Naisen mukaan hän onnistui pimittämään osallistumisensa lähipiiriltä melko hyvin.

– Yksi koulukaveri onnistui arvamaan osallistumiseni etukäteen. Mutta sen jälkeen kaikki viestit ovat olleet kannustavia, hän hymyilee.

Marina kertoi ennen kautta, että häntä jännitti miltä se tulisi näyttämään televisiossa. Hän kuitenkin vakuutti, että aikoo saarella olla aito eikä hänellä ole mitään ennalta määriteltyjä rooleja tai rajoja.

– Ei ole mitään etukäteen mietittyä. Lähden mukaan omana itsenäni, enkä aio esittää mitään.

Hän uskoo, että ihmisille tullaan leikkaamaan sarjassa myös "pahiksen" rooleja. Vaikka hänen työnsä saarella on tarjota varatuille miehille houkutusta, hän ei halua murtaa kenenkään rakkautta.

– En halua olla mikään paha sinkku, joka hajottaa suhteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Onko lähihoitaja Tuulin, 21, ulkonäkö pian kuumin puheenaihe Suomessa? Kuva: Temptation Islandilla nähtävä sinkku uskoo katsojien reagoivan naisen muotoihin26.9.2019 03.50
Temptation Islandin eroottisessa "seurapelissä" kohahduttaneelta Minnalta, 32, yllättävä tunnustus – TIS-tuotanto, oletteko hereillä?25.9.2019 04.00
Muistatko? Temptation Islandin shokkikäänne sai Sami Kurosenkin sanattomaksi – tämä oli miehen kaikkien aikojen ikimuistoisin iltanuotio26.9.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat