Puheenaihe

IS: Maisa Torpasta eronneella Jari-Matti Latvalla raskaita rahahuolia – Suomen verottajan kiinnostus heräsi

Jari-Matti Latvala

Venla Tirkkonen

Rallikuljettaja Jari-Matti Latvala kommentoi Ilta-Sanomien haastattelussa ensimmäistä kertää julkisesti eroaan somevaikuttaja Maisa Torpasta.

Kaksikon parisuhde tuli maanantaina päätökseen viikkojen kohun jälkeen. Latvala kertoo IS:lle, että päällimmäinen tunne on helpotus.

– Keskustelimme viikonvaihteessa asioista, eikä minulla ole Maisasta kuin hyvää sanottavaa. Kaikki asiat on sovittu ja elämä loksahtaa varmasti pian omaan uomaansa.  Olimme yhdessä runsaat kolme vuotta, mutta päätimme jatkaa elämäämme eri tahoilla. Olo on nyt helpottunut, Latvala toteaa lehdelle.

Latvalan mukaan nyt alkaa asuinjärjestelyjen uudestaan katsominen. Hän kertoo lehdelle haluavansa nyt keskittyä kuitenkin täysillä ralliin.

– Suhteemme on ohi. Keskityn nyt kauden kahteen viimeiseen ralliin, sillä haluan pelastaa urani, Latvala linjaa haastattelussa.

Torppa kertoi puolestaan maanantaina julkaisemassaan Instagram-päivityksessä, että pariskunnan eron syyksi tuli lopulta liian ahdistava mediahuomio. Hän kiisti väitetyt kolmannet osapuolet.

– Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni. Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti, Torppa kirjoitti.

IS kertoo myös, että Latvalan lähitulevaisuutta varjostavat myös raskaat rahahuolet. Syynä on Suomen verottajan mielenkiinto Monacossa viihtyvän miehen asuinpaikkaan.

– He ovat eri mieltä siitä, missä minä asun. Vuonna 2018 verottajan kanssa alkoi prosessi, jota käydään edelleen läpi. Se on ollut niin raskas, että se on vienyt minulta energiaa ja voimia, Latvala kommentoi lehdelle.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Maisa Torppa paljastaa: eropäätös Jari-Matti Latvalasta syntyi lentokentällä tapahtuneen välikohtauksen jälkeen – "en muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan"15.10.2019 03.40
IS: Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhdekohua kommentoi nyt rallitähden pomo – "Jos olisin Jari-Matin housuissa..."9.10.2019 03.40
Jari-Matti Latvala: Häät Maisa Torpan kanssa on päätetty perua – lue tiedote sanasta sanaan11.10.2019 11.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat