Viihde

Sinkku-Marin äiti yritti estää tyttärensä osallistumisen yhä härskimmäksi muuttuvaan Temptation Island Suomeen – Kuva: "minua ei hävetä mikään"

TIS-Mari

Lars Johnson

Parhaillaan televisiossa pyörivä Temptation Islandin uusin kausi on aiheuttanut melko negatiivisia reaktiota katsojissa.

Sarja on alkanut melko alatyylisissä merkeissä osallistujien puheiden keskittyessä lähes pelkästään seksiin ja sen ympärillä pyöriviin asioihin.

– Mun pi**u kuulemma maistuu maailman parhaimmalle ikinä, varattu Mari muun muassa täräytti sinkku-Joonalle eräässä jaksossa.

Siinä missä aiemmin seksin harrastaminen sarjassa on ollut kohuttu asia, nyt jo ensimmäisessä jaksossa nähtiin suuseksiä varatun Even ja sinkkumiehen välillä. Tämä on saanut monet katsojat ilmoittamaan, että ohjelman katselu jää tähän.

Saarella sinkkuna ollut Mari myöntää, että meininki oli monesti saarella aika härskiä. Naisen mukaan totuus on kuitenkin jopa rajumpi kuin mitä televisiossa on näytetty.

– Kyllähän se aika railakkaasti lähti liikkeelle. Paljon on kuitenkin myös jätetty pois sellaista, minkä luulin olevan siellä. Omaakin sekoilua. Ehkä on ajateltu, että se ei ole enää hyvän maun rajoissa.

Ottaen huomioon, että varattu Väpä avautui hiljattain sarjassa naiselle anaaliseksin puutteesta omassa suhteessaan, herää kysymys mikä sitten oli niin rujoa, että se ei päässyt televisioon?

Mari ei kuitenkaan halua avata sitä sen enempää. Hänen mukaansa kamerat jättivät taltioimatta kuitenkin myös materiaalia, joka saisi osallistujat toiseen valoon.

– Tuolta näytetään lopulta niin pieni osa. Se, millä on viihdearvoa päätyy ruutuun. Meillä oli paljon hyvin erilaisiakin keskusteluja, mutta ei ketään kiinnosta katsoa meitä puhumassa naapurin kissoista, nainen nauraa.

Marin mukaan hänen on välillä tehnyt kuitenkin jopa pahaa katsoa varattujen säätämistä saarella.

– Itse en hyväksy pettämistä missään muodossa. Osallistujat ovat koko ajan nuorempia, joten kai heillä lähtee vähän helpommin homma lapasesta. Kun kerran pettää, niin kynnys siihen madaltuu. En kuitenkaan ala tuomitsemaan ketään, sinkkunainen pohtii.

– Totta kai suhteita on erilaisia. Esimerkiksi Santerin ja Even vapaan suhteen meininkiin en osaa oikein ottaa kantaa.

Ottaen huomioon ettei Mari hyväksy pettämistä, herää jälleen kysymys mitä hän tekee sarjassa sinkkuna, jonka tehtävä on vietellä varattuja miehiä ja testata näiden parisuhdetta.

– Mä näen sen niin, että en ole vastuussa kenenkään parisuhteesta. Itse en tee aloitetta mihinkään, mutta jos toinen tekee, niin se on hänen asiansa.

Julkisuudessa Temptation Islandia on verrattu kilpailevaan Love Islandiin ja esitetty ajatus, että vanhemmat voisivat olla ylpeitä jälkimmäiseen osallistuvasta jälkikasvustaan kun taas TIS-saarelle lähtevä jälkeläinen ei ehkä olisi ylpeyden aihe.

Marin mukaan hänen perheensä ei ollut naisen päätöksestä lähteä ohjelmaan kovin iloinen.

– Pyysin äitiäni vahtimaan koiraani sen aikaa kun olisin Thaimaassa kuvauksissa. Hän ei suostunut, koska toivoi etten sen takia pääsisi lähtemään. Olemme nyt hänen kanssaan sopineet, että emme puhu asiasta. Jos hän näkee minusta jotain negatiivista, hän ei ota sitä puheeksi.

– Minua ei hävetä mikään tekemäni. Ihmettelen somessa kommentteja, että ohjelma aiheuttaa myötähäpeää. Miksi jonkun pitäisi hävetä puolestani? Olen aikuinen ihminen ja teen omat päätökseni, nainen lataa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Marina, 20, nähtiin rinnat paljaana tv:ssä jo Temptation Island Suomen ensimmäisessä jaksossa – näin hän kommentoi rajojaan ennen kautta16.10.2019 03.40
Temptation Island -pariskunta Santerin ja Eveliinan avoin suhde: tällaiset säännöt parilla on seksin harrastamiselle muiden kanssa – vain yksi asia on kielletty30.9.2019 04.15
IS: Uusi Temptation Island sinkku Mari, 25, esiintyy kohutussa tanssiryhmässä – naisten ronskit poseeraukset aiheuttivat hämmennystä11.9.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat