Viihde

Tässä on uuden Tallink -risteilyaluksen nimi: suomalaisnaisen ehdotus valittiin kaikkien näiden joukosta – mitä olet mieltä?

Uuden pika-aluksen neitsytmatka seilataan aikaisintaan vuoden 2021 lopussa.

Tallink-konserni

Aikaisintaan vuoden 2021 loppuun mennessä Tallink laskee vesille uuden pika-aluksensa reitille Helsinki–Tallinna. Laivan nimeämiseksi yritys järjesti nimikilpailun, johon se kertoo saaneensa yli 2 800 ehdotusta kolmestakymmenestä maasta.

Voittajaehdotuksen teki suomalainen Marietta Kähärä ja sen mukaan laiva kastetaan MyStariksi. Palkinnoksi hän saa yhtiön lahjapakkauksen lisäksi kutsun MySTARin neitsytmatkalle.

Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene kertoo yhtiön tiedotteessa ehdotuksia tulleen yllättävän kaukaa, vaikka voittaja löytyikin Suomesta.

– MySTARissa kiteytyy hienosti ajatus siitä, että laivamme ovat Itämeren tähtiä. Lisäksi siitä välittyy upeasti henkilökohtaisuus – haluamme, että jokainen matkustaja tuntee laivamme omakseen, Nõgene kehuu.

Nimiehdotuksissa toistuivat yhtiön mukaan usein sanat star ja Baltic. Ympäristöön ja ekologisuuteen liittyviä etuliitteitä, kuten eco ja green, oli nimiehdotusten joukossa selvästi enemmän kuin vuonna 2016, jolloin Tallinkin Megastar-laiva sai nimensä vastaavanlaisessa kilpailussa.

Joukossa oli myös omaperäisiä ehdotuksia, kuten Speedy Gonzales, Great Finland, Queen Suomi, Suomenlinna, Mega Tallsinki Express, King Kong ja Sibelius.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tallink laskee lähes 700 tuotteen hintaa – Syynä Viron alkoholiverotuksen muutos27.6.2019 10.48
Näyttelijälegenda Hannu-Pekka Björkman inhoaa risteilylaivojen buffetteja – "En todellakaan mene sellaiseen"1.3.2019 04.55
No nyt – tämä K-18 risteilyalus tarjoilee jäätävää luksusta: tätä kaikkea se sisältää26.1.2019 05.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat