Viihde

Suomen tunnetuin domina innostui Krista Kososen suorituksesta – heitti näyttelijälle erikoisen ehdotuksen Instagramissa

Krista Kosonen

Toni Tervo

Kerrankin Krista Kosonen oli iloinen, että hänen roolihahmollaan ei ollut hirveästi vuorosanoja.

Näyttelijä nimittäin työsti perjantaina ensi-iltansa saavaa Koira eivät käytä housuja -elokuvaa samaan aikaan HBO:n uutuussarja Beforeignersin kanssa. Tosin ottaen huomioon että ensimmäisessä hän oli nahkaan puettu domina ja jälkimmäisessä nykypäivään heitetty muinaisnorjalainen, niin ehkä roolien sekaisin menemisestä ei olisi ollut niin suurta vaaraa.

– Olen iloinen, että domina Monan roolissa ei ollut niin paljon repliikkejä. Pystyi hyvin opettelemaan niitä muinaisnorjaksi olevia vuorosanoja, hän nauraa.

– Ja kyllä siinä kun vetää kumiasun päälle ja meikit naamaan niin ei mene sekaisin missä ollaan, hän virnistää.

Koirat eivät käytä housuja -elokuvassa Kososen esittämä domina alistaa Pekka Strangin esittämää Juhaa välillä rajustikin. Vaikka elokuva pyrkii olemaan mässäilemällä BDSM-teemalla, niin se sisältää realistisen näköistä piiskausta ja kuristamista.

Ennen Suomea elokuvaa näytettiin kansainvälisissä elokuvateattereissa ja vaikka vastaanotto on ollut ylistävää, niin muun muassa Cannesin elokuvajuhlilla osa ihmisistä poistui kesken elokuvan ja Espanjassa joidenkin raportoitiin jopa pyörtyneen.

– Olimme ohjaaja J-P Valkeapään kanssa Lontoossa ja hän otti ennen näytöksen alkua puheeksi nämä pyörtymiset. Ajattelin hänen sanovan, että pitäkää huoli toisistanne jos niin käy. Sen sijaan hän sanoikin, että muistakaa postata pyörtymiset sosiaaliseen mediaan. J-P on sellainen kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta -tyyppi, Kosonen kuittailee.

– Kyllä minustakin on hauskaa, että tulee reaktiota.

Kosonen ei ennen kuvauksia juuri tuntenut BDSM-maailmaa, mutta kävi ennen kuvauksia seuraamassa ammattidominan sessiota. Siellä hänelle koko asia aukeni eri tavalla.

– Oli jännä huomata, että koko homma ei ollut niinkään seksuaalista vaan psykologista. En nyt sano, että sytyin tähän, mutta tavallaan koko asetelmassa on jotain tosi kiehtovaa. Että saa tällä tavalla luvan kanssa alistaa.

Alunperin hän suhtautui rooliin kuitenkin epäillen.

– Olin vähän skeptinen. Sitä alkaa heti automaattisesti miettiä, että okei nainen dominana, mikä on pahin tapa, jolla tämän voi toteuttaa. Halusin sitten tiettyjä varmisteluja. Elokuvahan ei sisällä alastomuutta. Se oli hyvä merkki.

Kososen heittäytyminen rooliin vaikuttaa tehneen vaikutuksen myös alan ammattilaisiin. Elokuvan kutsuvierasillassa hän poseerasi kenties Suomen tunnetuimman ammattidominan Villi-Iran kanssa, joka ylisti Kososen suoritusta näyttelijän Instagramiin lisäämän kuvan kommenttikentässä.

– Hieno leffa josta löytyy paljon ja monimerkityksellistä. Krista, olen aina digannut sinua ja hyvin vedit tämänkin roolin. Sä voit hyvin tuurata mua täällä lomallani, domina totesi.

– Kääk! Pidetään mielessä. Mutta kiitos vielä korvaamattomasta avusta, näyttelijä vastasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Krista Kososelta viiltävä kommentti EVS:ssä – "En ole Jutta Gustafsberg ja ala täällä puhumaan mun seksielämästäni"22.10.2018 04.55
Krista Kosonen poseerasi upeassa mustassa iltapuvussa – katso kuva Venla-gaalasta12.1.2019 23.15
Krista Kosonen viettelee kohtalokkaana show-tanssijana – uutuuselokuvan trailerissa hämyisiä esiintymislavoja ja vaaraa13.4.2017 06.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat