Puheenaihe

Japanilainen hittiketju Muji avaa 3500 neliön jättimyymälän Helsinkiin 8.11.2019 – tällaisia tuotteita se tarjoaa

Myymälän yhteydessä olevassa galleriassa on esillä miniatyyritaidetta.

Muji

Japanilainen lifestyle-ketju Muji avaa myymälän Kampin kauppakeskukseen perjantaina 8. marraskuuta. Muji valtaa käyttöönsä kokonaisen kerroksen, 3 500 neliötä.

Valikoimassa on muotia, kodintavaraa ja ruokatarvikkeita sekä lasten leikkipaikka ja Open Muji -galleria ja -tapahtumatila.

Myymälästä löytyy myös Euroopan ensimmäinen Muji-ravintola ja kahvila. Japanilaisten herkkujen lisäksi myynnissä on valikoituja ruokatuotteita liki sadalta suomalaiselta tuottajalta.

Avajaisten kunniaksi galleriassa on nähtävillä miniatyyritaiteellaan maailmanmaineeseen nousseen japanilaisen valokuvaaja–taiteilijan Tatsuya Tanakan näyttely. Tanakalla on Instagramissa yli kaksi miljoonaa seuraajaa.

Japanissa 1980 perustetulla Mujilla on maailmalla yli 900 myymälää. Muji on lyhenne japanilaisesta ilmaisusta Mujirushi Ryohin, joka tarkoittaa merkittömiä laatutuotteita.

Brändittömyys onkin osa Mujin brändiä ja tuotteet ovat yksinkertaisia.

Muji listaa tiedotteessaan kolme yrityksen pääperiaatetta, jotka ovat materiaalien valinta, prosessien virtaviivaistaminen ja pakkausten yksinkertaistaminen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Uusi alkoholilaki avasi Kotipizzalle yllättävän mahdollisuuden – oletko huomannut muutoksen pizzaketjun toiminnassa?6.8.2019 04.45
16.9.1999 tuhannet suomalaiset jonottivat tunteja uuteen ja ihmeelliseen myymälään – sen päivän ennätystä ei ole tähän päivään mennessä rikottu4.9.2019 04.45
43 erilaista myymälää, jopa 35 000 asiakasta odotetaan heti alkuun... – kuvat: tältä näyttää Vantaan uusi jättimäinen ostosparatiisi Helsinki Outlet2.11.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat