Viihde

Julkkiskokki Kari Aihinen avaa ensimmäisen ravintolansa – heti Helsingin historialliselle paikalle

KKS Restaurants -yhtiön Arttu Salovaara, Kari Aihinen ja Olli Kolu.

_

Tv:stä tutun kokkailijan Kari Aihisen luotsaama KKS Restaurants avaa ravintolan Helsingin Kaartinkaupunkiin. Ravintola sijoittuu entiseen toimistorakennukseen saneeratun Hotel U14:n yhteyteen Unioninkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmaan. Sekä hotelli että ravintola avautuvat helmikuussa.

Kulmatontilla sijaitseva 7-kerroksinen rakennus on valmistunut vuonna 1969 ja se on arkkitehti Kurt Simbergin suunnittelema.

– Oman ravintolan avaaminen U14-hotellin yhteyteen on meille kiinnostava ja uudenlainen projekti, jossa monet hyvät asiat loksahtivat paikoilleen. Yksi motivaattoreistamme on 14 vuoden kokemus yhteistyöstä Saaren perheen kanssa Royal Ravintoloiden ajalta, kertoo Aihinen.

Tulevan U14-hotellin ja jo useita vuosia Fabianinkadulla toimineen F6-hotellin toimitusjohtaja on Kasperi Saari. Perheomisteinen Hotel U14 on Pohjoismaiden ensimmäinen kansainvälinen ja korkeatasoinen Autograph Collection -hotelli.

Uusi ravintola on Aihisen ensimmäinen oma ravintola Helsingissä, yhtiökumppaneina ravintolaa operoimassa on Aihisen, Olli Kolun ja Arttu Salovaaran perustama ravintolaliiketoimintaa ja -konsultointia harjoittava yritys KKS Restaurants.

– Perustajakolmikkomme on KKS:n konseptiin täydellisesti soveltuva kolmen kopla palkittua ja menestynyttä ravintola-alan osaamista, intohimoista suhtautumista ruokaan ja korkeaan laatuun sekä konseptiosaamista ja luovaa suunnittelua. Kokemusta ja reipasta tekemisen meininkiä ei tältä porukalta puutu, maalailee Aihinen.

Lähde: Helsingin kaupunki

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat