Viihde

Miss Helsinki -finalisti Mari, 27, riisuutui elämänsä ensimmäisiin alusvaatekuviin – kuva: ja muisti heti miksi rakastaa vartaloaan

Mari Pylkkänen

Juho Tirkkonen

Miss Helsinki -kilpailu on edennyt viimeiseen vaiheeseen.

Nina Kallion seuraaja valitaan lauantaina 9. marraskuuta. Sitä ennen missit kuitenkin poseerasivat vielä viimeisen kerran alusvaatekuvissa.

Finaalissa kilpaileva 27-vuotias Mari Pylkkänen nautti tilanteesta.

– Mulle henkilökohtaisesti alusvaatteissa oleminen ja esimerkiksi kuvauksissa oleminen on hyvin luonnollinen juttu. Tuntuu samalta kuin muutkin kuvaukset. En ole ennen ollut alusvaatekuvauksissa mutta me ollaan esiinnytty kiertueen aikana jo paljon alusvaatteissa ja bikineissä, hän toteaa.

–  Parasta on, kun tuntee olonsa hyväksi hyvin istuvissa ja kauniissa alusvaatteissa ja sitten lopputulos on vielä ihan huikea. Ei voi kun tulla hyvä fiilis.

Alusvaatteissa poseeraaminen voi tuntua monelle hankalalta varsinkin, jos ei ole sinut oman kroppansa kanssa. Pylkkänen kuitenkin kehottaa jokaista rakastamaan vartaloaan, vaikka se ei olisi huippumallin mitoissa.

– Kilpailun aikana olen koko ajan vain enemmän sujut kroppani kanssa. En ole kokoa 0 enkä mahdu perinteiseen muottiin, mutta se ei ole minulta pois. Tämä kokemus vain vahvisti tunnetta, että haluaa ja muistaa rakastaa itseään kokonaisvaltaisesti joka päivä.

– Koitan lähestyä aina kaikkea ilman ennakkoluuloja, koska ne on monesti suurin rajoite tehdä asiat täydellä potentiaalilla. Eniten ennen kuvauksia mietin, ja tätäkin vain sekunnin sadasosan, että istuvatko alusvaatteet vartalolleni. Mutta se nyt oli ihan turha huoli.

Pylkkäsen kuvia on julkaistu useissa lehdissä sekä hän itse laittoi ne myös sosiaaliseen mediaan. Palaute on naisen mukaan ollut hyvää.

– Suoraan minulle saamani palaute on ollut ainoastaan hyvää. Muuta kautta tulevalla kommentoinnilla ei ole painoarvoa.

Missifinalisti kertoo, että panostaa myös arjessa omiin alusvaatteisiin.

– Alusvaatteissa ehdottomasti tärkeintä on, että tunnen oloni kauniiksi niissä sekä, että ne ovat mukavat päällä. Panostan kyllä suhteellisen paljon juuri edellä mainittujen syiden takia.

Pylkkänen toteaakin, että voisi osallistua vastaaviin kuvauksiin jatkossakin.

– Ehdottomasti! Rakastan olla kuvattavana ja hyvällä maulla toteutetut vähäpukeisetkin kuvat ovat kauniita katsoa ja tuovat hyvää energiaa muiden kuvausten mukana. Niistä tulee myös kaunis ja itsevarma olo.

Miss Helsingin virallinen yleisöäänestys on käynnissä. Omaa suosikkia voi äänestää tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mari, 27, tanssi paljastavissa asuissa työkseen ympäri Suomen yökerhoja – Kuva: näyttävän naisen takapuoli sai asiakkaat innostumaan vähän liikaa24.9.2019 03.50
Miss Helsinki -kilpailun alusvaatekuvausten salat julki – MTV julkaisi harvinaisen paljastavan videon kulisseista31.10.2019 03.40
Nuoret naiset pakotetaan ottamaan isot silikonit ja vanhojen miesten seuralaisiksi – Suomeen muuttanut Mariangel, 20, kertoo totuuden maansa missikisoista19.9.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat