Viihde

Miehen idioottimainen heitto sai Sannin, 24, hämmentymään treffeillä – "öö, eiköhän tämä ollut tässä"

Sanni Kujanpää

Juho Tirkkonen

Kun mietit heittäväsi jonkun mielestäsi nasevan kommentin ihmisen ulkonäöstä, mieti tarkkaan. Kommentillasi voi nimittäin olla pitkäkantoisia vaikutuksia.

Sanni Kujanpäälle todettiin koulussa, että "sun hampaiden väliin mahtuu pilli". Se vaikutti nuoren naisen minäkuvaan vuosien ajan.

– Hampaani olivat yläasteella vinossa ja se vaikutti leukani asentoon. Menin oikomishoitoon, mutta tänäkin päivänä minulla on toisella puolella hammasrivistöä pieni kolo. Se sai aikaan sen, että en nuorena uskaltanut hymyillä suu auki ja kuvissakin suostuin poseeraamaan vaan vasemmalta puolelta, Kujanpää kertoo.

Hammaskommentit voisi pistää ajattelemattomien teinien piikkiin, mutta Kujanpään mukaan myös aikuiset osaavat.

– Minulla on alasilmäluomessani semmoinen suurehko luomi. Olin treffeillä yhden tyypin kanssa ja hän heitti minulle että "miksi et vaan poista tuota luomea, kun näyttäisit niin paljon paremmalta ilman sitä". Oikeasti. Olin vaan, että öö, eiköhän tämä ollut tässä.

Tänä päivänä 24-vuotias nainen on löytänyt itsevarmuutensa hymyilee jo vapaasti kummaltakin puolelta Miss Helsinki -kilpailussa, jonka finaalissa hänet nähdään lauantaina 9. marraskuuta. Syy parempaan itseluottamukseen ei kuitenkaan ollut kosmeettiset toimenpiteet vaan ulkoa saatu palaute.

– Monet ihmiset ovat jo kehuneet mun hymyä ja valokuvaajatkin ovat pyytäneet hymyilemään suu auki, hän hymyilee.

Kujanpää on jo niin sinut itsensä kanssa, että edes alusvaatekuvaukset eivät pelottaneet.

– En ole ikinä suostunut sellaisiin kuviin ennen kisoja. Olen aina ajatellut, että ei minulla olisi siinä mukava olo. En ole ammattimalli ja sellaisiin kuviin meneminen tuntui jotenkin väärältä.

– Näissä kuvauksissa oli kuitenkin tosi hyvä fiilis. En jännittänyt yhtään enkä turhia häpeillyt. Olen aina ollut jotenkin huolissani, että ihmiset pitävät minua tyrkkynä. Halusinkin, että kun julkaisin näitä kuvia someen, ne olisivat minun näköisiäni ja sisältäisivät vähän huumoria.

Missifinalisti kertoo rakastavansa vaatteita, mutta alusvaatteisiin hän harvoin jaksaa kiinnittää huomiota.

– Minulla on niin paljon vaatteita, että ne kerran romahduttivat vaatetankoni. Alusvaatteissa minua kiinnostavat kuitenkin enemmän vaan sellaiset, jotka ovat mukavat päällä. Vaikka ne olisivat millaiset seksihepenet tahansa, niin eihän niitä kukaan näe tuolla kävellessäsi.

Miss Helsingin virallinen yleisöäänestys on käynnissä. Omaa suosikkia voi äänestää tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Helsinki -finalisti Sanni, 24, oli unelmatreffeillä kun luonto kutsui ja kovaa – miehen reaktio tilanteeseen sai naisen ulvomaan naurusta25.9.2019 04.55
Miss Helsinki -kilpailun alusvaatekuvausten salat julki – MTV julkaisi harvinaisen paljastavan videon kulisseista31.10.2019 03.40
"Voi hyvä jumala!" – Perheenäidin härski temppu I Love Me -messujen ilmaisnäytepisteellä sai Miss Helsinki Nina Kallion raivostumaan25.10.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat