Viihde

Miss Helsinki -finalisti Mariangel, 21, on nähty vähissä vaatteissa kameran edessä jo monta kertaa – Kuva: naisen perhe ei tästä ole kuitenkaan kovin innoissaan

Mariangel Velasquez

Juho Tirkkonen

Mariangel Velasquezille riisuutuminen kameran edessä on jo koettu juttu.

Miss Helsinki -finalistia ei siispä jännittänyt, kun missikokelaat laitettiin alusvaatekuvauksiin viimeisissä kuvauksissa ennen lauantain finaalia.

– Se oli Ihan superhauska kokemus. Rakastan olla kuvattavana varsinkin jos kameran takana on ihminen, joka saa mallin tuntemaan olonsa mukavaksi. Ei ollut ensimmäiset tällaiset, sillä olen ollut monesti bikini- ja alusvaatekuvauksissa. En näe siinä mitään pahaa. Parasta oli oma olo, tunsin itseäni kauniiksi ja naiselliseksi. Tunsin itseäni itsevarmaksi ja nautin siitä, hän kertoo.

– Luotan meidän tiimiin ja kuvaajiin ja tiesin, että vaikka on alusvaatteet päällä, kuvista tulee hienoja ja taiteellisia.

Omasta kropastaan 21-vuotias nainen on aina ollut tyytyväinen.

– Olen aina ollut hyvin itsevarma. Rakastan itseäni sellaisena kuin olen ja nautin kropassani. Totta kai haluan tehdä töitä sen eteen, että saan vahvemman kropan, mutta se ei tarkoita, etten nyt tykkäisi siitä.

Velasquez kertoo saaneensa kuvista hyvää palautetta. Naisen perheellä on kuitenkin aina välillä vähän varauksia.

– Perhe kuitenkin katsoo vähän sillä lailla, että onko liian vähän päällä. Mutta näin se tulee aina olemaan. Ei perhe ikinä tottuu näkemään heidän pikkutyttöään alusvaatteissa, missi nauraa.

Hän itse kertoo suosivansa alusvaatteissa mukavuutta.

– Arjessa en oikeastaan panosta niihin kauheasti, kunhan on mukavat päällä ja näyttää hyvältä. Tykkään siitä, että rintsikat on tukevat.

Finaaliin on enää muutama päivä ja Velasquez kertoo jännittävänsä sitä jo melkoisesti.

– Olen miettinyt finaalipäivää viime päivinä aika paljon. En haluaisi, että tämä kaikki loppuisi. Tulee varmasti hullu ikävä näitä ihmisiä, on ollut 2 uskomatonta kuukautta. Paljon töitä on tullut tehtyä, olen ylpeä itsestäni, käy miten käy. Lets do this!

Miss Helsingin virallinen yleisöäänestys on käynnissä. Omaa suosikkia voi äänestää tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nuoret naiset pakotetaan ottamaan isot silikonit ja vanhojen miesten seuralaisiksi – Suomeen muuttanut Mariangel, 20, kertoo totuuden maansa missikisoista19.9.2019 04.00
Miss Helsinki -finalisti Mari, 27, riisuutui elämänsä ensimmäisiin alusvaatekuviin – kuva: ja muisti heti miksi rakastaa vartaloaan4.11.2019 03.40
Miss Helsinki -kilpailun alusvaatekuvausten salat julki – MTV julkaisi harvinaisen paljastavan videon kulisseista31.10.2019 03.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat