Viihde

Niina Uusi-Autti, 24, riisui ensimmäistä kertaa alusvaatekuviin – kuva: Miss Helsinki -finalisti on vuosi vuodelta tyytyväisempi vartaloonsa

Niina Uusi-Autti.

Juho Tirkkonen

Miss Helsinki -kilpailu huipentuu lauantaina uuden missin valintaan.

Sitä ennen finalistit kuvattiin vielä alusvaatteissa kuvauksissa, jotka olivat monelle elämän ensimmäiset alusvaatekuvaukset. Yksi heistä oli 24-vuotias Niina Uusi-Autti.

– Kuvaukset olivat itselle oikein mieleiset. Parasta oli hieno kuvauslokaatio sekä hyvin istuvat alusvaatteet. Pahinta ehkä se, kun huoneessa oli kulhollinen karkkia houkuttelemassa, nainen nauraa.

Vaikka hän ei aiemmin tuolla tavalla kameran edessä ollutkaan poseerannut, naista ei jännittänyt erityisemmin.

– Minulla ei ollut ennakkoluuloja ennen kuvauksia. Menin rennoin mielin vain paikan päälle. Voisin vallan mainiosti ja erittäin mielelläni tehdä vastaavanlaisia uudestaan.

Uusi-Autti kertoo olleensa aina melko sinut vartalon kanssa. Etenkin iän karttuessa pienet jutut myös tuntuvat pieniltä.

–  Minulla ei ole ollut sen suurempia ongelmia oman vartaloni kanssa. Mitä nyt välillä joitain mitättömiä pikkujuttuja, kuten esimerkiksi turvotus sen jälkeen kun on vetänyt liian paljon herkkuja tai superhyvää ruokaa.

– En kuitenkaan koe, että olisin epätyytyväinen vartalooni. Päin vastoin mitä enemmän ikää tulee mittariin huomaan, että sitä tyytyväisempikin sitä osaa omaa vartaloaan kohtaan olla. Ne jutut joista et välttämättä nuorempana ole omassa itsessä tykännyt, on nykyään niitä joista pidätkin tosi paljon.

Hän uskookin kuvausten olleen kehonkuvalle hyvä asia.

– Kokemus vaikutti pelkästään positiivisesti siihen, miten sinut olen kroppani kanssa.

Alusvaatteissa naiselle tärkeää on mukavuus.

– Alusvaatteissa itselle tärkeintä on se, että ne oikeasti istuvat hyvin ja ne päällä on hyvä sekä mukava olla. Ei ole mitään kamalampaa kuin se, jos päällä on esimerkiksi rintaliivit, jotka puristavat liikaa tai ovat edes hitusenkin liian isot.

– Panostan omien alusvaatteideni laatuun kyllä välillä vähän liian kehnosti.

Tuleva finaali ei missiä hirvitä.

–  Vielä ei jännitä ainakaan! Tiedän että se hiipii sitten viimemetreillä tähänkin osoitteeseen.

Miss Helsingin virallinen yleisöäänestys on käynnissä. Omaa suosikkia voi äänestää tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missifinalisti Niina Uusi-Autti, 24, julkaisi itsestään paljastavan alusvaatekuvan somessa ja yllättyi reaktiosta – kuva: "olin todella hämmentynyt"14.10.2019 03.50
Alusvaatemallina työskennellyt Sonja, 22, tähtää tosissaan Miss Suomeksi – Kuva: "vähissä vaatteissa poseeraaminen ei koskaan ole ollut ongelma"6.9.2019 04.00
Anni, 30, näytti alusvaatekuvallaan kuinka rajut somen reaktiot ovat – "Toisen mielestä pullukka, toisen mielestä hyvät muodot"31.7.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat