Viihde

Rohkeissa alusvaatekuvauksissa loistanut Inna, 20, rakastaa sporttista vartaloaan – Kuva: "wau, kukas se siellä"

Inna Tähtinen

Juho Tirkkonen

Uusi Miss Helsinki valitaan lauantaina 9. marraskuuta ja kuhina ennen finaalia käy jo kovana. Ennen loppuhuipennusta missifinalistit pääsivät kuitenkin poseeraamaan alusvaatekuvissa.

Monille tilanne oli uusi, mutta Inna Tähtistä hiukan rohkeampi linja ei haitannut.

– Alusvaatekuvaukset sujuivat todella kivasti. Vähissä vaatteissa kuvattavana oleminen ei jännittänyt enempää kuin muutkaan kuvaukset tähän asti. Olen aina kuvauksista todella innoissani, eikä minua pelottanut niissä oikeastaan mikään, hän kertoo.

– En ole ennen ollut alusvaatekuvauksissa, mutta voisin ehdottomasti osallistua toisiinkin samanlaisiin tyylikkäästi toteutettuihin vähäpukeisiin kuvauksiin.

20-vuotiaan naisen mahdollista jännitystä hälvensi myös hyvä valmistautuminen.

– Olin melko ennakkoluuloton kuvauksiin mentäessä. Itsevarmuutta lisää se kun on valmiiksi harjoitellut asentoja ja ilmeitä, niin tietää että mikä näyttää hyvältä.

Hän on myös aina ollut sinut oman vartalonsa kanssa.

– Urheilen lähes päivittäin, joten kroppani näyttää myös sporttiselta, mistä pidän kovasti. Välillä tulee päiviä jolloin tuntuu, että näytän ihan valaalta ja olo on turvonnut. Mutta vastapainoksi usein, kun katson peiliin niin ajattelen, että wau, kukas se siellä.

Kuvausta varten missit saivat alusvaatteet sponsorilta. Tähtinen kertoo itse arvostavansa alusvaatteissaan mukavuutta.

– Alusvaatteissa tärkeintä on että mukavuus ja tyyli kohtaavat! Panostan alusvaatteisiini, sillä ne ovat kuitenkin lähimpänä minua. Väärän kokoisina esimerkiksi rintaliivit saattavat tuntua epämukavilta.

Kuvat julkaistiin viime viikolla ja Tähtinen kertoo olevansa tyytyväinen lopputulokseen.

– Minulle on tultu useasti sanomaan että olen todella rohkea osallistuessani näihin kuvauksiin. Tuntuu hyvältä kuulla positiivista palautetta omista kuvista.

Lauantaina finaalia nainen kertoo odottavansa ristiriitaisissa tunnelmissa.

– Ei haluaisi että kiertue loppuu, mutta kuitenkin finaalia on odottanut jo useita kuukausia. Vähän jännittää, mutta olen tosi iloisilla fiiliksillä. Kävi miten kävi, voin olla ylpeä itsestäni sekä jokaisesta missisiskosta.

Miss Helsingin virallinen yleisöäänestys on käynnissä. Omaa suosikkia voi äänestää tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Helsinki -perintöprinsessa Eevan, 22, muokattu alusvaatekuva paljastaa – näin meitä huijataan29.1.2019 04.00
Missifinalisti Niina Uusi-Autti, 24, julkaisi itsestään paljastavan alusvaatekuvan somessa ja yllättyi reaktiosta – kuva: "olin todella hämmentynyt"14.10.2019 03.50
Miss Helsinki -finalisti Mariangel, 21, on nähty vähissä vaatteissa kameran edessä jo monta kertaa – Kuva: naisen perhe ei tästä ole kuitenkaan kovin innoissaan5.11.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat