Viihde

Roope Salminen jättää Putouksen? Juontaja kommentoi hämmästystä herättänyttä kommenttiaan

Roope Salminen

Toni Tervo

Putous pyörähtää jälleen käyntiin uudella kaudella alkuvuodesta.

Viimeiset neljä kautta sitä on juontanut näyttelijä, muusikko ja juontaja Roope Salminen. Hän palaa myös viidennellä kaudelleen, mutta sen jälkeen jatko on auki.

Mies tiedostaa sen itsekin, sillä sarjan lehdistötilaisuudessa hän viljeli "one more year" -lausahdusta runsaasti ja vitsaili suostuneensa juontajaksi enää vaan mennäkseen kausissa ohjelman ex-juontaja Jaakko Saariluoman ohitse.

Haastattelussa hän kuitenkin toteaa, että kyseessä on oikeasti mahdollisesti miehen viimeinen kausi Putouksessa.

– Asennoidun tähän nyt sillä tavalla, että yksi vuosi vielä. En pysty lupaamaan jatkosta nyt tällä hetkellä mitään. Katsotaan miten tämä menee, hän pyörittelee.

Putous kokee uudella kaudelle melkoisen muutoksen. Sinisten kauluspaitojen tilalle on tulleet siniset gollege-paidat ja Christoffer Strandbergiä sekä Pilvi Hämäläistä lukuun ottamatta koko näyttelijäkaarti on uusia tulokkaita. Pois jäi esimerkiksi Salmisen hyvä ystävä sekä Huuma-ohjelman juontajakollega Ernest Lawson, jonka Salminen aikoinaan puhui osaksi Putousta.

– Erkku sai kaiken ohjelmasta, mitä siitä on saatavissa. En ole niinkään yllättynyt siitä, että hän lähti, vaan siitä, että hänelle ei tarjottu tätä mun duunia, Salminen nauraa.

– Tiedostan kyllä, että olen kasvattanut niin sanotusti kyytä povellani. Tulevaisuudessa Ernest tulee varmasti viemään mun duuneja, mies virnistää.

Uuteen Putous-kaartiin liittyvät M/S Romantic-sarjasta tuttu Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta sekä Mikko Töyssy. Salminen uskoo, että uudet jäsenet täyttävät paikkansa enemmän kuin hyvin.

– Putous on omalla tavallaan viimeisiä aitoja kykyjenetsintäohjelmia. Tämä on näyttelijöille iso näytön paikka, jossa he pääsevät kosketuksiin ihan erilaisen yleisön kanssa.

– Minulla on heistä isot odotukset. Katsotaan kenestä tulee seuraava Ernest Lawson.

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Roope Salminen ihmetteli Meksikossa miksi meksikolaiset käyttäytyivät häntä kohtaan todella oudosti – lopulta syy selvisi14.11.2018 04.30
Roope Salmiselta vaadittiin rahoja takaisin keikan jälkeen – tähden loistava vastaus yllätti trollin itse teossa14.2.2019 04.45
Näin Roope Salminen junaili ystävänsä Ernest Lawsonin mukaan Putoukseen – kanavapomot suostuivat tähden ovelaan vaatimukseen3.1.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat