Viihde

Maisa Torppa: Jari-Matti Latvalan pettäminen jatkui kuukausia – "Just kun meidän suhde rupesi olemaan normaalilla pohjalla..."

Jari-Matti Latvalan pettäminen oli yksi syy paljon julkisuutta saaneen parisuhteen loppumiseen somepersoona Maisa Torpan kanssa Torppa kommentoi toimitukselle Instagram-viestillä, että sai tammikuussa tietää Latvalan pettäneen tätä puolen vuoden ajan.

Naisen mukaan pariskunta oli korjaamassa suhdettaan, kun uutisointi Torpan omasta suhteesta mediassa IT-pomoksi ristittyyn mieheen alkoi.

– Kaikista kauheinta on, että totuus oli täysin päinvastainen. Sain tammikuussa tietää, että Jari-Matti oli pettänyt mua puolen vuoden ajan. Just kun meidän suhde rupesi olemaan normaalilla pohjalla, niin kirjoitetaan tuollaista, Torppa tilittää.

Me Naiset -lehdelle nainen myöntää, että hän ihastui IT-pomoon ja Jari-Matti oli naisen mukaan siitä tietoinen. Se ei kuitenkaan naisen mukaan ollut eron päällimmäinen syy. Aiemmin hän kirjoitti Instagramissa yhden suhteen päättymiseen johtaneen tekijän olleen sen keräämä valtava mediahuomio.

– Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä, Torppa kirjoitti tuolloin.

Latvala puolestaan myöntää lehdelle tehneensä virheitä suhteessa, mutta ei halua eritellä niitä julkisuudessa.

Torppa kertoo haastattelussa myös saaneensa suhteen aikana keskenmenon. Hän myös myöntää ensimmäistä kertaa suhteen IT-pomoon. Tällä hetkellä kaksikko lomailee yhdessä Aasiassa.

Kaikesta huolimatta Latvala ja Torppa ovat yhä väleissä.

– En halua olla riidoissa, ja meillä on hyvät välit. Riiteleminen on pelkkää energian tuhlausta, Latvala toteaa Me Naisille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Maisa Torppa paljastaa: eropäätös Jari-Matti Latvalasta syntyi lentokentällä tapahtuneen välikohtauksen jälkeen – "en muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan"15.10.2019 03.40
IS: Maisa Torpasta eronneella Jari-Matti Latvalla raskaita rahahuolia – Suomen verottajan kiinnostus heräsi16.10.2019 04.30
Maisa Torppa tunnustaa: "Mulle tarjottiin helppoa rahaa ja tein jotain tosi tyhmää – kaduttaa"19.8.2018 13.27

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat