Viihde

Vartalostaan epävarma Nelli, 23, uskaltautui poseeraamaan pelkissä alusvaatteissa – Kuva:  ja tajusi jälleen näyttävänsä hyvältä

Nelli Heikkilä

Juho Tirkkonen

Vaikka kilpailet missikilpailun finaalissa, se ei välttämättä tarkoita että olet joka hetki todella itsevarma.

Lauantaina Miss Helsinki -finaalissa nähtävä 23-vuotias Nelli Heikkilä osallistui hiljattain ensimmäisiin alusvaatekuvauksiinsa vaikka myöntää, että ei aina ole sinut oman kroppansa kanssa.

– Valehtelisin jos sanoisin olevani täysin sinut, mutta päivä päivältä kuitenkin ylpeämpi itsestäni. Tiedän miten ajatukseni muuttuisi, siispä vielä jonain päivänä täysin. Tämä ei kuitenkaan vaikuta elämääni, olenhan monelle tytölle esikuva, hän toteaa.

Kuvaukset ja niistä saatu palaute toivat naiselle kuitenkin itseluottamusta.

– Kuvaukset taas toi itselle muistutusta, että muut eivät ajattele miltä näytät vaan sinä näytät hyvältä. Olen saanut hyvää palautetta ja kehuja, Heikkilä hymyilee.

Hän ei valmistautunut kuvauksiin mitenkään erityisellä tavalla.

– Minulla ei ollut ennakkoluuloja kuvauspäivältä, koska en tiennyt mitä odottaa. Minulla oli ajatuksena, että saavu paikalle ja muuta tietoa ei ole, vaikka poseerauksia olinkin miettinyt ennakkoon helpottaakseen kuvaajaa.

– Jännitin lähinnä kuinka kropassani näkyy naistenvaivojen nesteisyys, hän nauraa.

Heikkilä piti kokemuksesta niin paljon, että voisi kuvitella tekevänsä sen myös uudestaan.

– Kuvaukset veivät minut jälleen mukavuusalueeni ulkopuolelle ja se antaa paljon elämälleni.

Missifinalisti toteaa mielellään panostavansa alusvaatteisiinsa.

– Minulle tärkeää ovat kauniit ja mukavan tuntuiset alusvaatteet sekä urheilussa tietenkin tukevat sekä hengittävät. Panostan aina laadukkaisiin alusvaatteisiin, sillä ovathan ne meillä päivittäin yllä.

Lauantain finaalia hän odottaa jo innolla.

– Todella hyvä fiilis. Odottava ja toisaalta haikea kun tuntuu, että aika loppuu kesken. Tämäkin on kuitenkin toisen loppu ja uuden alku.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Rohkeissa alusvaatekuvauksissa loistanut Inna, 20, rakastaa sporttista vartaloaan – Kuva: "wau, kukas se siellä"6.11.2019 03.50
Miss Helsinki -finalisti Mari, 27, riisuutui elämänsä ensimmäisiin alusvaatekuviin – kuva: ja muisti heti miksi rakastaa vartaloaan4.11.2019 03.40
Missifinalisti Niina Uusi-Autti, 24, julkaisi itsestään paljastavan alusvaatekuvan somessa ja yllättyi reaktiosta – kuva: "olin todella hämmentynyt"14.10.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat