Maailman paras ruokakauppa löytyy Järvenpäästä – Hehkutetun K-Citymarketin kauppias paljastaa mitkä kaksi palvelua vaikuttivat voittoon

Markku Hautalan luotsaamassa Järvenpään Citymarketissa myydään Euroopan eniten sushia ja sen katon alta löytyy myös huippukokki Matti Jämsénin ravintola Sesonki.

Sauvo Jylhä

Kauppias Markku Hautalan johtama Järvenpään K-citymarket valittiin perjantain vastaisena yönä maailman parhaaksi ruokakaupaksi.

Saavutus on huima, sillä Järvenpään Citymarket oli mukana brittiläisen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio IGD:n järjestämässä kilpailussa ainoana kauppana Pohjoismaista ja IGD:n asiantuntijaraati vierailee vuosittain noin 1 000 kaupassa ympäri maailmaa.

Citymarket oli ehdolla kuuden muun ehdokkaan kanssa Store of the year 2019 -kategoriassa, jota monet pitävät kilpailun pääkategoriana. Asiantuntijaraati nosti ertyisesti esille kaksi asiaa voittajakaupasta.

– Sushi tietysti mainittiin ja Sesonki-ravintolasta sanottiin, että se on käsittämätön ravintola ruokakaupassa, Kauppias Markku Hautala kertoi paikan päältä juhlahumusta.

Asiasta kertoivat ensimmäisinä Iltalehti ja sanomalehti Keski-Uusimaa. Keski-Uusimaan jutussa kerrotaan kauppias Hautalan tuoreet tunnelmat ja mietteet Lontoosta, missä juhlagaala järjestettiin.

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Uusimmat

Luetuimmat