Viihde

Pin up -malli Sini Ariellin alusvaatekuva paljastaa naisen vartalon rajun muutoksen – Kuva: "Vyötärö ja p*rse on muuttuneet huomattavasti"

Sini Ariell

Andreas of Bali photography Selfie

Tatuointitaitelija ja pin up -malli Sini Ariellin arki on viime aikoina ollut dietin sävyttämää.

Australiassa perheensä kanssa asuva nainen kyllästyi painonsa jojoiluun ja lähti monen julkisuuden henkilön suosimalle ketodieetille. Kyseessä on ankara dieetti, jossa ruokavaliosta karsitaan hiilihydraatit minimiin.

– Ystäväni suositteli sitä ja keto näyttääkin olevan suuressa suosiossa Australiassa. Helppoa kuin mikä. Ensin väänsin itsenäisesti ilman hiilareita, mutta sitten hankin Fitfarmin ammattilaisilta dieettiohjeet ja on tullut suuria muutoksia sekä huomattavasti enemmän tulosta kuin yksin säätämisellä.

Pelkkää ruusuilla tanssimista ruokavalion noudattaminen ei kuitenkaan ole ollut.

– Alkuun oli kauhea ketoflunssa kolmisen viikkoa ja jatkuva päänsärky riivaa, mutta ei mitään vakavaa. Sokerin ja hiilarin tuomat riippuvaisuudesta johtuvat vierotusoireet oli ihan karmivat silloin ekan viikon jälkeen. Koitin silloin leipoa kaikkea ketojuttua millä saisi oireita taltutettua.

Ariell on kuitenkin innoissaan tuloksista. Naisen mukaan hänen vyötärönsä on kaventunut 10 senttiä, reisistä on lähtenyt 7 senttiä ja lantiosta 6 senttiä. Hänen painonsa putosi 70 kilosta 64 kiloon.

Blogissaan nainen on valitellut myös "löysää persettään", joka hänen mukaansa on nyt historiaa.

– Vyötärö ja perse on muuttuneet huomattavasti. Selluliitti on alkanut hävitä reisistä ja koko keho on kiristynyt löllyvästä hötöstä.

– Olihan se kiva napata aviomiehelle belfie hanurista, mitä voisi vaikka alkaa soittelemaan taas pitkän itseinhon ja löllymisen jälkeen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Kuva: Jess Gore Photography

Ketogeeninen ruokavalio on tehokas painonpudottaja, mutta riskitön se ei ole. Esimerkiksi Iltalehdelle Terveystalon johtava ravitsemusterapeutti Mikko Rinta toteaa, ettei dieettiä voi suositella ihmisille. jolla ei ole painonpudotustarvetta.

– Asiantuntijana en voi ummistaa silmiäni siltä, miten hiilihydraattien voimakas vähentäminen vaikuttaa muun muassa suoliston hyviin bakteereihin.

Suoliston bakteerikanta muuttuu huonommaksi tässä ruokavaliossa, Rinta sanoo lehdelle.

– Riskinä on myös se, että ihminen siirtyy käyttämään liiaksi eläinkunnan tuotteita. Punaisen lihan ja lihavalmisteiden runsaalla käytöllä on tutkitusti monia terveyshaittoja, kuten sydän- ja verisuonitautien riskien lisääntyminen, hän toteaa haastattelussa.

Ariellin tavoite on jatkaa niin kauan, kunnes mahtuu taas kunnolla vaatteisiinsa.

– Tavoite on päästä mun alkuperäseen painoon, mikä on 61-62kg. Eipä enää ole paljolti matkaa. Tämä on ollut elämäntaparemontti ja aion jatkaa vähähiilihydraattisella elämäntavalla jatkossakin. En halua liian laihaksi ja kuivaksi kuitenkaan. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sini Ariell näki kolme maahanmuuttajamiestä Helsingin metrossa ja päätti sanoa heille sanottavansa – "nousin ylös penkistä ja kävelin heidän luokseen" 9.8.2019 04.30
"Mitä v*ttua mä just kuulin?!" – Yllättävä näytä tissit -ehdotus potentiaaliselta työnantajalta raivostutti pin up -malli Sini Ariellin26.3.2019 03.50
Pin up -malli Sini Ariell paljastaa traagisen tarinan tatuointinsa takana – sekä mihin intiimiin paikkaan tatuointineula ei tule naista koskemaan24.9.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat