Viihde

Seksibloggari Pilvi Virtanen innostui fetisseistä ja järjestää nyt perjantaina melkoisen shown – Kuva: "paljastan itseni häpeilemättä ja estoitta"

PIlvi Virtanen eli Cloud BeDevil.

Jarno Lindholm

BDSM ja erilaiset seksuaaliset fetissit ovat olleet tänä syksynä tavallista enemmän esillä.

Esimerkiksi Krista Kososen ja Pekka Strangin tähdittämä Koirat eivät käytä housuja tuo esiin vahvasti niiden maailmaa ja kuvastoa. Yksi fetissiaiheista innostunut on seksibloggari ja burleskitähti Pilvi Virtanen eli Cloud BeDevil.

Hän kertoo löytäneensä hiljattain omasta seksuaalisuudestaan fetisseiksi luokiteltavia asioita ja niiden innoittamana hän päätyi järjestämään tulevana perjantaina fetissi-burleski -klubin Helsingin Bar Looseen. Illassa tullaan näkemään useita erilaisia fetissejä sekä niitä edustavia esiintyjiä.

– Oma esitykseni tulee olemaan tähän astisen urani henkilökohtaisimpia. Haluan vapautua yleisölle täydellisesti ja paljastaa oman itseni häpeilemettä ja estoitta. Esityksen aikana menen syvälle fetissiteemaan ja vapaudun sekä valmistaudun tulevaan iltaan, hän kertoo.

– Haluan saada yleisölle rennon ja välittömän asenteen iltaa kohtaan, jotta he voisivat nauttia siitä mahdollisimman paljon. Esityksessä nähdään seksikkyyden lisäksi taitoa vaativaa akrobatiaa. 

Virtanen kertoo suhteensa "kinkyilyyn" olevan vapaa ja kokeileva. Hän uskoo, että aihe alkaa pikkuhiljaa saada hyväksyntää myös valtavirran parissa.

– Uskon, että yleiset käsitykset alkavat pikkuhiljaa joustaa. Fetish käyttäytymistä ei nähdä enää sairautena tai likaisena asiana. Asioista ollaan alettu puhua avoimemmin. Taide on aina toimiva keskustelunavaus. 

Virtasen mukaan illan aikana ei nähdä kuitenkaan mitään todella rajuja esityksiä ja tervettuleita ovat niin kokeneet harrastajat kuin uudet tulokkaatkin. Yhdestä asiasta hän muistuttaa kuitenkin tiukasti.

– Illan houstina tulen olemaan koko illan puolialasti ja nautin siitä, että saan olla asuissa, joita en arjessa usein pääse käyttämään. Mutta alastomuus, estottomuus ja seksikkäät jutut eivät tarkoita, että kehoni olisi tarjolla millekään toiminnalle, jota en päätä itse tehdä.

– Kysy lupa, jos koet tarvetta koskettaa illassa olevan kanssa ihmisen olkapäätä, kasvoja tai mitä tahansa ruumiinosaa. Älä oleta mitään kenestäkään ulkomuodon takia. Kommunikoi selkeästi ja kunnioittavasti.

Katso klubin esiintyjälista ja ohjelma Virtasen blogista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalainen Pilvi harrasti seksiä Tinder-deitin kanssa ja järkyttyi – mies, ethän sinä tee samaa mokaa sängyssä?25.9.2019 03.50
Seksibloggari Pilvillä viesti peniksensä koosta huolestuneille miehille – tässä tilanteessa "se tuntuu koosta huolimatta mahtavalta"11.3.2019 04.00
Suomalainen Pilvi riisui vaatteensa taputtavan yleisön edessä ja siitä alkoi uusi elämä – "riisuminen on mahtavaa"22.2.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat