Muokkaa

Energistä ja mahtavaa vuotta 2017!

Vuosi on vaihtunut uuteen ja uusi vuosi tuo tullessaan meille kaikille uudet upeat suunnitelmat, uuden mahdollisuuden harrastuksiin, ehkä uusi alkava työ tai elämäntaparemontin, joka on mielessä ollut pidemään aikaa. Tästä vuodesta minulla on mahtava tunne, että se tuo kaikille jotain hyvää ja uutta. Vuoden vaihtuessa tulee aina mietittyä aikaisempaa vuotta ja omalla kohdallani olen sanoin kuvaamattoman kiitollinen kaikesta mitä sain kokea ja uudistaa omassa elämässäni: uusi koti, uusi työ, uudet ihanat tuttavat ja aivan huikea Miss Kuopio kilpailun voitto, Miss Power Truck kisan menestys. Kun jaksaa haaveilla ja uskoa unelmiinsa elämä kantaa ja tekee unelmistasi totta. Usko siis unelmiisi, haaveile ja kulje jalat maassa, mutta pääpilvissä. Positiivisella asenteella kohti uutta vuotta ja lupaan, että uusi vuosi tulee yllättämään myös sinut.
 
Aloitetaan tämä uusi ja upea vuosi energisenä ja rentoutuneena ja annetaan sen näkyä ulospäin. Omalla kohdallani tänä vuonna aioin antaa enemmän aikaa itselleni rentoutua ja nauttia kiireettömistä hetkistä. Pitkät yöunet, kiireettömät aamut, lenkit luonnossa ja hetket "hömppä" sarjojen parissa toimivat tänä vuonna itselläni ravintona tuleville inspiraatioille. Toivon että teet samoin, anna aikaa itsellesi lempipuuhiesi parissa, anna itsellesi lupa nauttia pysähtyneistä hetkistä ja kiireettämyyden tunteesta. Anna itsellesi mahdollisuus kaikkeen tähän, koska olet sen ansainnut!
 
Energiaa tähän vuoteen lepäämisen lisäksi tuovat rakkaat harrastukseni spinning ja juoksu. Motivaatiota pitää itselläni vuodesta toiseen yllä mahtava fiilis, joita näistä lajeista saan, sekä mahdollisuus purkaa ajatuksiaan ja stressiä. Järjestä aikaa itsellesi kehostasi huolehtimiseen niin saat voimaa ja energiaa arkeen. Olet arvokas ja ansaitset olla parhaimmillasi!
 
Ihanaa alkavaa vuotta kaikille! 
 
Sydämellä Eveliina

Eveliina Rajala

Kirjoittaja on kosmetologi, Miss Kuopio 2016, Vegaani ja terveystieteen maisteri.