Matti Putkonen

Kirjoittaja on perussuomalaisen puolueen tiedotuksesta vastaava puoluevirkailija.

Käsittämätöntä – nimittäin hallitusherrojen ajatusten virta. Kelan taksikorvaukset ovat karanneet käsistä. Valtiovarainministeriössä on näin laskeskeltu. Nyt on kiireesti karsittava Kelan taksikuluja. Johtopäätös on, että suomalaiset taksitaksat ovat liian korkeat.

Takso Tallinnan

0 kommenttia Lisää kommentti

Käsittämätöntä – nimittäin hallitusherrojen ajatusten virta. Kelan taksikorvaukset ovat karanneet käsistä. Valtiovarainministeriössä on näin laskeskeltu. Nyt on kiireesti karsittava Kelan taksikuluja. Johtopäätös on, että suomalaiset taksitaksat ovat liian korkeat.

Takso Tallinnan

0 kommenttia Lisää kommentti

Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan karu todellisuus on, että yhä useammalle suomalaiselle tulee passiin syntymäpaikaksi ”Taksi nro 135”. Vai edellytetäänkö peräti EU:n direktiiveissä, että puolet suomalaislapsista on synnytettävä taksin takapenkillä. Pahaksi tavaksihan on tullut syyttää EU:ta kaikista itse aiheutetuista töppäilyistä.

Syntynyt taksissa nro 135

23 kommenttia Lisää kommentti

Valtiovarainministerin ja Sdp:n puheenjohtajan Jutta Urpilaisen äkkinäiset poukkoilut tuovat päivä päivältä mieleen emosta eksyneen karitsan.

Valtiovarainministeriö esitteli kolmen miljardin euron säästövaateet. Ministeri Jutta Urpilainen esitteli virkamiestensä työn tulokset julkisuuteen.

Urpilainen duunarin lompakolla

120 kommenttia Lisää kommentti

Miksi me vapaaehtoisesti teemme teollisuutemme itsemurhan? Mahdollisuuksia elämän jatkumiselle on, kunhan vain ryhdistäydymme. On nopeasti rakennettava teollisuutemme turvaava salpalinja. Talkoisiin tarvitaan kaikki poliittiset ja taloudelliset toimijat.

Kaukomatkailun sijaan jätkille töitä

7 kommenttia Lisää kommentti

Saavatko äänestäjät mitä ovat tilanneet? Jos kuluttajansuojalaki ulottuisi vaalilupauksiin, niin tuomioita satelisi päivittäin. Niin yliolkaisesti valtaeliitti suhtautuu lupauksiinsa. Onko kansan poliittinen muisti niin lyhyt, ettei heitä huijanneita veivata seuraavissa vaaleissa ulos? Vai osataanko asioille antaa sellaiset nimet, että huijaukset menevät läpi aina uudestaan ja uudestaan.

Saa mitä tilaa

33 kommenttia Lisää kommentti

Teollisesta hyvinvointivaltiosta pitää siirtyä henkiseen hyvinvointivaltioon. Tämä oli pääministeri Jyrki Kataisen poikaystävän, filosofi Pekka Himasen, raportin keskeinen viesti.

Rahat menivät – fantastista

43 kommenttia Lisää kommentti

Ex-ministeri Hautalan Greenpeace-skandaali läpivalaisi monille aiemmin mystisiä asioita. Selvisi kerralla, mikä Greenpeace todellisuudessa on.

Greenpeacen sotilaat hallituksessa

240 kommenttia Lisää kommentti

Kun raumalainen havaitsee kanssaihmisen järkyttyneen, niin hän toteaa: ”On itsestään pois”.

Viime maanantaina kaikki raumalaiset olivat itsestään pois, niin järkyttävä oli uutinen Rauman telakan sulkemisesta. Ainoa joka ei ole itsestään pois, on ministeri Jan Vapaavuori. Hän totesi vastuullisesti olkapäitään kohotellen: ”Se meni mikä meni”.

On itsestään pois

14 kommenttia Lisää kommentti

Ministeri Jan Vapaavuori kaipaili talouden kriisitietoisuuteen aasinpotkua. Presidentti Sauli Niinistö yritti puolestaan herätellä poliittista eliittiä ruususenunesta pehmeästi höyhenen iskulla.

Tuli aasinpotku

10 kommenttia Lisää kommentti

Sivut