Iltamakasiini esittää Krista Kososelle julkisen tarjouksen, josta voi kieltäytyä!

Supersuosittu näyttelijätär Krista Kosonen paljasti pelkäävänsä yleisöään ja katsojiaan Helsingin Sanomien haastattelussa 20. huhtikuuta 2015.

MTV3

<p><font size="3">VAALIT 2015 Helsingin Sanomien eilisen haastattelun perusteella supersuosittu näyttelijä Krista Kosonen pelkää suomalaisia </font><font face="Calibri" size="3"><font face="Calibri" size="3">–</font></font><font size="3"> eli yleisöään </font><font face="Calibri" size="3"><font face="Calibri" size="3">–</font></font><font size="3"> eli palkanmaksajiaan. Se teki Iltamakasiinin musiikki- ja viihdetoimittajan Nalle Östermanin kovin surulliseksi.</font></p>

Toissapäiväisten eduskuntavaalien lopputulos on kuohuttanut sosiaalisessa mediassa. Moni on ilmaissut pelkonsa ja huolensa, että Suomi muuttuu pelottavaksi ja kammottavaksi paikaksi asua. Yksi heistä on näyttelijä ja televisiotähti Krista Kosonen.

Helsingin Sanomien eilisessä haastattelussa supersuosittu näyttelijä Kosonen, 31, ilmaisi huolensa vaalien lopputuloksesta. Mari Koppisen ja Veli-Pekka Lehtosen kirjoittama juttu on varustettu Kososen lausumalla kummallisella otsikolla, "Vaalitulos ei edusta minun Suomeani, en tunne ketään perussuomalaisia äänestänyttä."

Moni Kososen fani nousi välittömästi puolustamaan tätä helsinkiläisen kulttuurikodin kasvattia, joka tosin artikkelissa myöntää mahdollisesti elävänsä jonkinlaisessa helsinkiläisessä kultturikuplassa.

Itse näen asian toisin.

On surkeaa, että Kosonen, joka viime vuosina on viikoittain kerännyt televisioruudun ääreen parhaimmillaan toista miljoonaa silmäparia seuraamaan hänen näyttäviä roolisuorituksiaan televisiosarjoissa Putous ja Kingi, ei tunne yleisöään – eli palkanmaksajiaan.

Vielä pahempaa on, jos rakastettu näyttelijä näyttää pelkäävän niitä, jotka hänen hyvinvointinsa ja elintasonsa kustantavat.

Tämän Kososen ulostulon fundamentaalisin viestihän on, että hän ei usko demokratiaan! Mihin hän sitten uskoo? Siihenkö, että esimerkiksi Radio Helsingin kuulijakunta tai We Got Beefin asiakkaat saisivat yksinomaan päättää koko Suomen asioista!?!

Itse olen toista mieltä.

Ongelma on, että Kososen kommentissa ei ole mitään rohkeaa. Se edustaa sitä sulkeutunutta ahdasmielisyyttä ja pelkoa, jota Kosonen väittää vastustavansa.

Tämä sama Kosonen, joka pari kuukautta sitten voitti MTV3-kanavan esittämän musiikkihupailun Kingin esittämällä mustalaiseksi pukeutunutta miestä, Tsiisus Niemistä.

Tsiisus sentään!

Viime sunnuntain vaalitulos edustaa juuri minun Suomeani kauttaaltaan. Juuri tällaisen eduskunnan Suomi valitsi vuonna 2015. Järjestettiin demokraattiset vaalit. Omakin ehdokkaani pääsi läpi. Eikö Kosonen usko demokratiaan? Kokeeko hän olevansa parempi ihminen?

Pelottavaa.

Viimeisteltyäni tänä aamuna Turkulainen-lehteen haastatteluni Pertti Kurikan Nimipäivistä sain ahaa-elämyksen. Se kirvoitti minut kirjoittamaan tämän julkisen tarjouksen ja seuraavat rivit – ilon kautta:

Arvon näyttelijätär Krista Kosonen, Iltamakasiini esittää mitä kunnioittavimmin Sinulle tarjouksen, josta voit kieltäytyä.

Muistatko Ritari Ässän? Ehkä et muista, olethan kymmenen vuotta minua nuorempi. Minä muistan. Minä muistan myös, kuinka tanssitähti Waldon edesmennyt isä Hessu "Heikki" Reijonen kiikutti amerikkalaisia televisiotähtiä 1980- ja 90-luvuilla Suomeen, jotta meillä tavallisilla suomalaisilla oli mahdollisuus päästä tutustumaan ihka eläviin Amerikan ihmeisiin. Ne siis olivat oikeasti olemassa!

Siellä nähtiin Ritari Ässä, siellä nähtiin Kauniit ja Rohkeat, siellä nähtiin jopa Miami Vice -sarjan toimintatähti Sonny Crockett.

(Näyttelijä Ken "Wiseguy" Wahlia sen sijaan ei juurikaan nähty, sillä hän katosi kertomuksen mukaan Tallinnaan ryyppäämään.)

Hessu Reijonen kuoli 1. joulukuuta 1997. Jos laskin oikein, olit silloin 14-vuotias. En tiedä, ehditkö nauttia kertaakaan Reijosen populaarikulttuurin hedelmistä.

Vuodet ovat vierineet. Olet nyt 31-vuotias. Sinä olet nyt se Ritari Ässä, se Kaunis ja Rohkea, ja myös se toimintatähti, Lara Croft.

(Vaan toivottavasti et ole se Wiseguy, joka sulkeutuu verhot suljettuna hotellihuoneeseen yksin ryyppäämään.)

Mutta kuka olisi sinulle se Hessu Reijonen, joka tarjoaisi sinulle mahdollisuuden tutustua suomalaisuuteen ja suomalaiseen kulttuuriin?

Kollegasi Ville Haapasalokin näyttää olevan vähän liian kiireinen työssään kiertelemässä, katselemassa ja kuvailemassa idän ja lännen ihmeitä.

Hyvä Krista, Iltamakasiini tarjoaa sinulle nyt ja tässä auttavan kätensä. Iltamakasiini voi viedä sinut kiertelemään ja katselemaan Suomea sekä tutustumaan suomalaisiin ihmisiin sekä ihmeisiin!

Minä en itse ole ihmemies. Siksi pyydän kaveriksi pari suomalaista miestä, jotka ovat. Pyydetään mukaan vaikka vanha kuunaama ja hyvä ystäväni, legendaarisen Dingo-yhtyeen vanha takapiru ja manageri Lasse Norres hoitamaan markkinointi.

Pyydetään vielä toiseksi toveriksi legendaarisen Junnu Vainion poika ja rakas ystäväni Ile "Ilkka" Vainio, josta viime kesänä tapaamani kuuluisa ja maineikas kotimainen liikemies Arto Merisalo lausui minulle Iisalmen Runnirock-festareilla seuraavaa:

– Tämä Ile on kuule vähintäänkin yhtä kova liikemies kuin mitä isänsä oli tekemään lauluja!

Tämän jälkeen istahdettiin pitkän pöydän ääreen, taputeltiin toisiamme selkään, naurettiin, skoolattiin ja laulettiin!

Työnantajasi MTV3:nkin palkkalistoilla ollut Ile Vainio on kuin luotu kokoamaan kunnon kotimainen markettikiertue koko kansan rakastamalle Krista Kososelle!

Otetaan turvaksi mukaan vielä MTV3:n palkkalistoilla Sub TV:n David Hasselhoff Show'nsa kautta oleva Ritari Ässä KITT-autoineen, niin sinun ei sitten tarvitse lainkaan pelätä noita kummallisia ja kauhistuttavia perussuomalaisia!

Oletko muuten katsonut työnantajasi David Hasselhoff Show'ta? Helkkarin hyvä ohjelma! Katsoitko ensimmäisen jakson? Siihenhän Hasselhoff oli houkutellut vieraakseen perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin, Radio Helsingin päätoimittajan Maria Veitolan sekä kiistanalaisen itähelsinkiläisen kohuräppärin Mustan Barbaarin.

Aika sekalainen seurakunta, eikö vain!?!

Arvon Krista Kosonen, aiotko ja haluatko sinä todellakin olla huonompi kuin amerikkalainen kollegasi omille katsojillesi ja omalle yleisöllesi, joka on syytänyt työnantajallesi tuhansia euroja siitä ilosta, että ovat saaneet äänestää rakastamansa televisiokasvon seuraamansa viihdeohjelman voittoon?

Älä pelkää, vaan hyppää Iltamakasiinin kyytiin, ota Maikkarin kuvausryhmä mukaan ja lähde kiertämään kotimaan marketit, kohtaamaan ennakkoluulosi ja voittamaan pelkosi!

Ei sinun oikeasti tarvitse ottaa edes minua ja Iltamakasiinia kyytiin, vaan voitte siellä Pasilan pääkallopaikalla pölliä ideani ihan vapaasti ja lähteä tutun ja turvallisen kuvausryhmän kanssa kiertelemään Suomen marketteja – vähän kuten kollegasi Aku Hirviniemi meikkitaiteilija Jorma Sterlingin roolihahmonsa kanssa taannoin.

Sillä tärkeintähän ei ole mitä minä saan tästä, vaan mitä SINÄ saat tästä, Krista-hyvä.

Tai sitten voit jäädä ennakkoluuloinesi sinne punavuorelaiseen kahvilaan tai baariin yhdessä ystäviesi kanssa surkuttelemaan, miten huonossa jamassa Suomi on, mutta älä silloin syytä muuta Suomea ennakkoluuloistasi, arvon Krista.

Älä ole Ken Wahl.

Iltamakasiinin musiikki- ja viihdetoimittajan Nalle Östermanin kolmiosaiset bloggaukset ja mietteet suomalaisuudesta, suomenruotsalaisuudesta ja monikulttuurisesta Suomesta ovat luettavissa edellisiä linkkejä klikkaamalla.

Kommentit

Kosonen nousi julkisuuteen vasta kun pyörsi puheensa ja ryhtyi kannattamaan pakkoruotsia. Palkkiovirkoja on kaikenmoisia....

sivusta seurannut

Kosonen on älykäs, pätevä nainen, joka saa kertoa mielipiteensä mistä tahansa, jos sitä häneltä kysytään ja vaikkei edes kysyttäisi. Sen hän on tehnyt sortumatta vihapuheisiin ja muihin alatyylisyyksiin. Samasta ei voi kaikkia julkisuuden keskustelijoita kiitellä.

Näyttelijän ammattiin valmistutaan korkeakoulusta. Kuten korkea-asteen opinnot yleensä, pelkkä koulutukseen pääseminen saati valmistuminen on mahdotonta matalalla älykkyydellä, eikä näyttelijäntyö onnistu sosiopaatilta, joka ei kykene tuntemaan empatiaa tai asettumaan toisten asemaan. Ymmärrän hyvin, että nuori nainen kokee vaikeaksi asettua kouluja käymättömien juoppojen vanhojen miesten asemaan, en kykene siihen itsekään vaikka olen jo viisikymppinen, mutta raitis ja koulutettu nainen kuitenkin.

Kännikulttuuri on suppeiden piirien harrastus, jota luojan kiitos suuri enemmistö ei nykyään ihaile vaan säälii, jopa inhoaa. Suurkulutus keskittyy kymmenelle prosentille väestöstä, ja iso osa tästäkin ihmisjoukosta haluaisi raitistua. On toki iloisia elämäntapajuoppoja, joille asia ei ole ongelma ja hyvä niin, saahan iloinen olla. On myös fakta, että suurin osa henkirikoksista ja tärkeä osa liikennekuolemista tapahtuu känniporukoissa, joita on syykin välttää ja terveellisesti pelätä.

Mitä tulee väitteeseen, että hän pelkäisi yleisöään, niin enpä usko. Persut eivät ole teatteriviihteen ystäviä eivätkä siis yleisöä, vaan taiteen ja kulttuurin suhteen melkoisen rajoittunutta väkeä. Lähinnä juoma- ja agrikulttuuri sekä ampuma-asekulttuuri kiinnostaa heitä. Yleissivistyskin on heillä heikkoa ottaen huomioon vaikka Halla-ahon vaaleissa esittämän ajatuksen, että saksalaisia maahanmuuttajia voisi tänne ottaa. Halla-aholta jäi nimittäin huomaamatta, että nykyään joka kolmannen saksalaislapsen vanhemmista vähintään toinen on maahanmuuttajataustainen Turkista, Kreikasta, Puolasta, Romaniasta tai Venäjältä.

Näen sieluni silmin Halla-ahon käsi ojossa vastaanottamassa laivalastillista hunneja, kun lankonkia pitkin marssii erittäin karvaisia, viiksekkäitä miehiä ja naisia (!) suurperheineen. Halla-aho joutuukin jatkossa tarkentamaan maahanmuuttajan ihannettaan koskemaan vain pitkiä, vaaleita, sinisilmäisiä, urheilullisia, luterilaisia heteroseksuaaleja. Käy kuin Hitlerille, joka ei itsekään ihan vastannut tuota ihannetta. Missä perussuomalainen, siellä tahaton komiikka.

Krista seuraavaan parlamenttiin

Maailmasta tulisi parempi paikka, jos pääsisimme eroon sekä persuista, että Putouksen katsojista. Roskajoukkoa, kuten Kosonenkin.

Änkyrä

Iso käsi Krista Kososelle kannanotostaan. Miksi kenenkään älykkään ja sivistyneen (humaanin) ihmisen pitäisi ymmärtää äärikonservatiivisia rasisti-öykkäreitä ja heitä äänestäviä? Ei arvoliberaalit ihmiset pakota konservatiivipaskoja homoliittoihin jne. Arvokonservatiivi-fasistit sen sijaan tahtovat rajat kiinni ja yhteiskunnan takaisin 1800 luvulle. Ei mielisairaiden sikojen suuri määrä tee niistä yhtään sen parempia - ja demokratia ei voi tarkoittaa sitä, että enemmistöpäätöksellä aloitetaan ihmisoikeuksien tallominen...

Horke

"Miksi kenenkään älykkään ja sivistyneen (humaanin) ihmisen pitäisi ymmärtää äärikonservatiivisia rasisti-öykkäreitä ja heitä äänestäviä?" MIKÄ tekee suomalaisesta tavallisesta, suomalaista kulttuuria arvostavasta ja isänmaallisesta ihmisestä mainitsemasi rasisti-öykkärin??? Suomi on ollut, ja tulee aina olemaan, konservatiivinen maa. Kulttuuri on sisäänrakennettu juttu, ja minä ainakin kunnioitan ja arvostan isänmaatani ja tänne aikoinaan kehitettyä kulttuuria. Ei se tarkoita kuitenkaan sitä, ettenkö suvaitsisi ulkomaalaisia. Suvaitsen! Suvaitsen homotkin! En vain tee siitä niin isoa numeroa kuin ne jotkut, jotka haluavat olla niin näkyvästi suvaitsevaisia VAIN jotta voivat sanoa olevansa suvaitsevaisia. Ja sitten tuohon "Ei arvoliberaalit ihmiset pakota konservatiivipaskoja homoliittoihin jne. Arvokonservatiivi-fasistit sen sijaan tahtovat rajat kiinni ja yhteiskunnan takaisin 1800 luvulle. Ei mielisairaiden sikojen suuri määrä tee niistä yhtään sen parempia - ja demokratia ei voi tarkoittaa sitä, että enemmistöpäätöksellä aloitetaan ihmisoikeuksien tallominen"... Jep, eivät isänmaataan kunnioittavat suomalaisetkaan pakota olemaan ylpeä suomalaisesta kulttuurista. Tai sen rippeistä... Ja mitä, "aloitetaan ihmisoikeuksien tallominen"? Suomessa tallotaan mennen tullen SUOMALAISTEN ihmisoikeuksia! Ei saa edes omassa maassaan olla rauhassa ja ylpeästi suomalainen, heti leimataan rasistiksi. Eikö olisi hienoa, että tulevaisuudenkin lapset vielä tietäisivät, mitä on Suomalainen kulttuuri ja osaisivat kertoa siitä ylpeänä täällä vieraileville ulkomaalaisille? Mutta ei, kadotetaan itsenäisyys ja suvaitaan muiden maiden tavat ja arvot. SE, jos jokin, on sairasta. KUNNIOITTAKAA ISÄNMAATANNE herrajjumala!!! Ja kun sanoin noin, en tarkoita että pitäisi tehdä hirveää julistusta tai olla sen kummempi kuin ihan tavallinen suomalainen ihminen joka Suomessa asuessaan kunnioittaa maan tapoja ja arvoja.

Meitsi vaan

Ja haha, sinä "älykäs" ja "sivistynyt" ja vielä oikein erikseen mainittu HUMAANI ihminen, miksi et muuttaisi pois täältä koto-Suomestasi jonnekin kaltaistesi älykkäiden ihmisten paikkaan suvaitsemaan :) Kerropa mulle kuule, miten tahtoisit kerrottavan/kuvailtavan, mitä on _Suomalainen kulttuuri_? Uskonpa että et osaa vastata. Itse ajattelen näin, että ihminen sekoaa jos ei pysty tuntemaan olevansa osa kulttuuria. Oman maansa kulttuuria. Se on osa ihmisen identiteetin rakentumista. Lause "Minä olen suomalainen" ja vieläpä ylpeydellä varustettuna, tuntuu olevan monille sama kuin kehuisi olevansa rasisti. Ja ei, minä en ole rasisti enkä kannata rasismia. Olen suomalainen.

Meitsi vaan

Minusta Kosonen on tehnyt latteaa junttihuumoria, jonka katselemisesta on ollut pakko luopua verenpaineen kohoamisen takia (eihän tuota katsele edes kännissä). Luulisi tuollaisen juntteja esittävän tyypin sopivan mainiosti kainuulaiseen tai pohjoissavolaiseen karaokebaariin höpöttämään roiseja juttuja pikku hiprakassa.

Walkan kundi Stadista

Olisiko syy verenpaineesi kohoamiseen ollut kuitenkin tuo känni? Et tunne Kososen muuta tuotantoa, mutta olet näköjään viihtynyt mainiosti kaljapäissäsi Putouksen ääressä. Kososen useat loistavat elokuvaroolit jätit katsomatta. Kätilö, Kaikella rakkaudella, Syvälle salattu, Puhdistus (ai niin, Puhdistuskin on persujen pannalistalla, koska siinä on a) naisnäkökulma sotaan ja b) kirjoittaja on palkittu ja älykäs nuori nainen eikä taivalkoskelais-tamperelainen kirvesmies, jonka elämäkerta on pitempi ja tylsempi kuin elämä itse). Leffarooleja on pitkä lista elokuvatietokannassa.

Mitä vikaa muuten karaokessa on? Siellä näkee ja kuulee niin puhdasta campia ettei missään, mutta välillä myös erinomaisen hyviä esityksiä. Ainakin jos nauttii tarjoilua kohtuudella ettei mene taju, ja vain talon myymiä tuotteita ettei mene näkö.

Sinulla on suppea tietämys

Vasemmistolaiset ja taiteilijat ovat Suomen älykköjä , intelligenttejä , Mensan pisteiden keskiarvon yläpuolella olevia humaaneja ihmisiä. Olipa taas sellaista lantaa , että ei voi edes vedellä laimennettuna laittaa edes luomukukille.

Seniori Olli

Krista Kososen typerät kommentit kertovat kaiken kommunistien suvaitsevaisuudesta, siinä porukassa on AINA suvaittu huonosti muita kuin omia mielipiteitä.

ei persu eikäö kommunisti

"Miksi kenenkään älykkään ja sivistyneen (humaanin) ihmisen pitäisi ymmärtää äärikonservatiivisia rasisti-öykkäreitä ja heitä äänestäviä?" MIKÄ tekee suomalaisesta tavallisesta, suomalaista kulttuuria arvostavasta ja isänmaallisesta ihmisestä mainitsemasi rasisti-öykkärin??? Suomi on ollut, ja tulee aina olemaan, konservatiivinen maa. Kulttuuri on sisäänrakennettu juttu, ja minä ainakin kunnioitan ja arvostan isänmaatani ja tänne aikoinaan kehitettyä kulttuuria. Ei se tarkoita kuitenkaan sitä, ettenkö suvaitsisi ulkomaalaisia. Suvaitsen! Suvaitsen homotkin! En vain tee siitä niin isoa numeroa kuin ne jotkut, jotka haluavat olla niin näkyvästi suvaitsevaisia VAIN jotta voivat sanoa olevansa suvaitsevaisia. Ja sitten tuohon "Ei arvoliberaalit ihmiset pakota konservatiivipaskoja homoliittoihin jne. Arvokonservatiivi-fasistit sen sijaan tahtovat rajat kiinni ja yhteiskunnan takaisin 1800 luvulle. Ei mielisairaiden sikojen suuri määrä tee niistä yhtään sen parempia - ja demokratia ei voi tarkoittaa sitä, että enemmistöpäätöksellä aloitetaan ihmisoikeuksien tallominen"... Jep, eivät isänmaataan kunnioittavat suomalaisetkaan pakota olemaan ylpeä suomalaisesta kulttuurista. Tai sen rippeistä... Ja mitä, "aloitetaan ihmisoikeuksien tallominen"? Suomessa tallotaan mennen tullen SUOMALAISTEN ihmisoikeuksia! Ei saa edes omassa maassaan olla rauhassa ja ylpeästi suomalainen, heti leimataan rasistiksi. Eikö olisi hienoa, että tulevaisuudenkin lapset vielä tietäisivät, mitä on Suomalainen kulttuuri ja osaisivat kertoa siitä ylpeänä täällä vieraileville ulkomaalaisille? Mutta ei, kadotetaan itsenäisyys ja suvaitaan muiden maiden tavat ja arvot. SE, jos jokin, on sairasta. KUNNIOITTAKAA ISÄNMAATANNE herrajjumala!!! Ja kun sanoin noin, en tarkoita että pitäisi tehdä hirveää julistusta tai olla sen kummempi kuin ihan tavallinen suomalainen ihminen joka Suomessa asuessaan kunnioittaa maan tapoja ja arvoja.

Meitsi vaan

Olipa taas niin huono ja asiaton artikkeli. Oikeaa vessalukemista, paskaa tulee kummassakin päässä. Mutta mitä muuta voikaan odottaa tuollaiselta toppahousulta!!

Hohhoijaa2015

Punavihersakki on varsin säälittävää sakkia. Todellisuudesta hyvin pihalla olevaa ja suvaitsematonta suomalaisuutta kohtaan. Harmi että Helsingissä asiat ovat noin huonosti. Ehkä he jossain vaiheessa ymmärtävät ehkä eivät. Onneksi oikea suomi heräsi ja vältämme ruotsin kaltaisen monikulttuurisen kansankodin turmion.

punaviherpaviaanit

Täällä yksi punavihreä paviaani ilmoittautuu. Älykkyyteni on testatusti yltänyt joskus lukemaan 150, mikä on neljättä keskihajontaa väestön keskiarvon alapuolella. Olen asunut eri puolilla maata ja näkemykseni suomalaisuudesta saattaa hitusen poiketa sinun näkemyksestäsi. Suomalaiset ovat keskimäärin erittäin hauskoja, rauhallisia, sivistyneitä ja hyväkäytöksisiä ihmisiä. Heistä osalla on vakava päihderiippuvuus, mutta suurimmalla osalla taito käyttää alkoholia erittäin kohtuullisesti ja pikku hutikassakin vielä käyttäytyä hyvin.

Suomi on perinteisesti monikulttuurinen jopa siihen saakka, että maassa puhutaan kolmea virallista kieltä ja useita murteita. Itäsuomalainen ja länsisuomalainen eivät välttämättä ymmärrä toisiaan, eikä rössypottu tai mämmi maistu kaikille, vaikka karjalanpiirakka uppoaakin useimmille. Tumma ja vaalea, kova ja pehmeä leipä jakavat maan. Sata vuotta sitten oli yleistä osata neljää kieltä, mm. isovanhempani sukuaan tavatessaan saattoivat keskustella sujuvasti kielellä, jossa vaihteli englanti, saksa, venäjä, ruotsi ja suomi. Kaikki ymmärsivät toisiaan, vaikka yhdelle sukuhaaralle saksa oli kotikieli, toiselle venäjä, kolmannelle suomi ja ruotsi. Englantia opeteltiin, koska suvun pojilla oli englantilaisia vaimoja.

Oikea suomi on minun näkökulmastani monikulttuurinen, liberaali ja sivistynyt. Suurin osa meistä ei pelkää "kansankodin karmeaa kohtaloa", vain läsnäolevaa viinanhuuruista alakulttuuria ja juntteilua, joka jostain ihmeen syystä on juurtunut nimenomaan Varsinais-Suomeen, Kymenlaaksoon ja Pohjois-Karjalaan. Ehkä kyse on vanhasta työttömyyteen liittyvästä totuudesta, jonka mukaan joutilaisuus on kaikkien paheiden äiti. Kun ei käsilleen keksi tekemistä, kallistaa tuoppia toisensa jälkeen, kutistaa aivonsa ja lakkaa ajattelemasta. Viimeisenä toimivat enää aivojen alkukantaiset osat, kuten mantelitumake, ja panee pelkäämään niitä, joilla on elämä ja sana hallussa.

Vahva ja varma ei pelkää

En ymmärrä miksi jonkun koomikon höpinöitä pitäisi noteerata ollenkaan. Eihän niillä ole sen kummempaa yhteiskunnallista arvoa kuin jonkun ostarilta satunnaisesti poimitun kansalaisen. Taitaa toimittajalla olla ideat vähissä kun tämä keissi on nostettu ilmoille. Myös vitsi kierrättää koomikkoa kahden muun vastaavan narrin kanssa ympäri Suomea ei kolahda yhtään.

Tasoa toimitukseen

Hakkarainen maa- ja metsätalousministeriksi, Suomi nousuun... Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, oli se sitten mikä tahansa.

Miksi edes vaivauduin

Suvaitsevuus on suhteellista, kuten feminismikin. Eräiden itseään suvaitsevaisina pitävien ihmisten mielestä suvaitsevuus on sitä, että "suvaitaan" samoja asioita kuin he itse ja pidetään niistä meteliä. Sen sijaan asioista erimieltä olevia ei suvaita ollenkaan.
Samoin feminismin tavoite on tehdä toisesta sukupuolesta "tasa-arvoisempi" kuin toisesta. Vai mitä mieltä olette Demarin uutisesta, että SDP on eduskunnan tasa-arvoisin puolue, kun sen edustajista on 62 % toista sukupuolta. Eduskunnassa on tosin neljä muuta puoluetta, joissa sukupuolijakauma on lähempänä 50/50 jakaumaa.
Kaikki yleistykset ja "karsinoinnin" ovat pahasta. Pitääkö ihmisiä tuomita sen perusteella, onko he miehiä vai naisia tai äänestävätkö he eri puoluetta kuin itse, useimmiten jopa edes tapaamatta näitä. Fiksuja (kuten myös vähemmän fiksuja) ihmisiä löytyy kaikista näistä "karsinoista".

Mensan testaamaton jäsenkirjaton ihminen.