Puheenaihe

Maisa Torppa paljastaa: eropäätös Jari-Matti Latvalasta syntyi lentokentällä tapahtuneen välikohtauksen jälkeen – "en muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan"

Jo viikkoja netissä ja sosiaalisessa mediassa pyörinyt uutisointi Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan parisuhteen tilasta sai maanantaina päätöksensä.
Torppa ilmoitti Instagramissa suhteen tulleen päätökseensä. Hän kertoi syyksi median aiheuttaman paineen. 

– Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä. Kummallakin meistä täytyy olla mahdollisuus tavalliseen rauhalliseen arkeen ja suomalainen media ei sitä meille annan niin kauan, kuin elämme pariskuntana. Me ollaan molemmat liian herkkiä persoonia kestämään tälläistä median aiheuttamaa painetta. Me pysymme ystävinä ja tuemme toisiamme kaikessa, hän kirjoittaa kuvatekstinä särkyneestä sydämestä julkaistuun kuvaan.

Torppa kertoo pariskunnan jatkuvasti hämmästelleen heihin osoitettua kiinnostusta. Ratkaisu eroon tuli Torpan mukaan viime viikolla lentoasemalla tapahtuneessa välikohtauksessa.

– Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni. Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti.

Torppa kertoo, ettei aio kommentoida asiaa enää tämän enempää ja toivoo nyt rauhaa surusta toipumiseen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jari-Matti Latvala: Häät Maisa Torpan kanssa on päätetty perua – lue tiedote sanasta sanaan11.10.2019 11.15
IS: Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhdekohua kommentoi nyt rallitähden pomo – "Jos olisin Jari-Matin housuissa..."9.10.2019 03.40
IL: Nyt puhuu Maisa Torpan salarakkaaksi leimattu mies – "Maisa on auttanut minua ihan arkisissa askareissa"27.9.2019 04.00
Maisa Torppa tunnustaa: "Mulle tarjottiin helppoa rahaa ja tein jotain tosi tyhmää – kaduttaa"19.8.2018 13.27
Maisa Torpan ulkonäkö koki merkittävän muutoksen – Kuva: "Pidän itseäni nätimpänä näin"21.4.2019 05.45

Kommentit (1)

Kommentit

Voi Maisa, voi Maisa. Annat

Voi Maisa, voi Maisa. Annat ymmärtää, että päätit itse erostanne. Näinhän ei ollut. Itse kyllä aiheutit sen. Sinun ja salarakastajasi puheet siitä, että nykyinen ex-miehesi olisi tuntenut salarakastajasi, ovat valhetta. Onnea valitsemallasi tiellä, sillä sitä todella tarvitsee perheen ja lisäksi toisen parisuhteen rikkoneet ihmiset.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat